Yasmine Boukkra l Doet ons smelten als melkchocolade…

We geven het toe, we ontbreken soms wat kleur op de pagina’s van Whatmatters. Alleen, het is niet omdat we niet meer kleur willen, maar omdat we ze zo moeilijk kunnen strikken. Toen de heerlijke chocolade bruingetinte jonkvrouw Yasmine Boukkra ons een interview toestond, sprongen we dan ook een gat in de lucht. Meer nog, we wilden er ons zelfs naar de mijnen van Beringen voor begeven. Je moet er soms wat voor over hebben om vrouwelijk schoon te interviewen.

Yasmine, parel, wie ben je?

Yasmine Boukkra, model bij Dominique Models. Ik ben 23 jaar en afkomstig uit Beringen.

Dat is kort en krachtig. Sterkte, Beringen begot… Ben je al lang bezig als model?

Eerst 4 jaar zonder agency en nu ongeveer 3 jaar onder contract bij een agency.

Dat is mooi, daar kunnen wij een puntje aan zuigen. Hoe ben je in de modellenwereld gerold?

7 jaar geleden had een vriend van me een schoolproject in fotografie en hij had me gevraagd of ik model wou zijn voor hem, zo is het allemaal begonnen. Nadat ik de foto’s had gezien dacht ik bij mezelf dit is wat ik wil doen, ik wist het meteen. Ik ben er meteen ingevlogen en ben er sindsdien niet meer mee gestopt.

Groot gelijk, wel af en toe slapen en eten Yasmine! Waarmee onderscheid je je van andere modellen?

Ik probeer altijd positief te denken over alles wat op me afkomt en elk probleem rustig aan te pakken.

De rust zelve, we merken het! Heb je ook nog een lijfspreuk?

Everything happens for a reason

Daar gaan we wel vanuit ja, ben je ook actief op de social media?

Als je mij volgt op Instagram ga je zeker niet enkel foto’s zien van mijn werk, maar ook leuke en gekke foto’s en video’s van mijn persoonlijk leven ! En mijn leven is zeker niet saai!

We geloven je op je woord! En heb je ook een vriend die daarbij helpt?

Nope, sinds kort ben ik terug vrijgezel. Humor staat op nummer 1 bij mij, en vooral jezelf zijn.

Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat onze mailbox weer gaat overlopen. Welke tips wil je die bronstige mannen meegeven?

Niet te snel opgeven als je een meid ziet zitten, want ik weet dat wij vrouwen vaak hard to get spelen. Laat haar lachen, neem de tijd om haar goed te leren kennen, en vandaar uit gaat alles vanzelf.

Ohhhhh, is het zooooo simpel? En waar kunnne die bronstige bevers je vinden?

Ik heb niet echt een favoriete plek.. Ik ga geregeld uit eten, proef van verschillende keukens en nieuwe plekken ontdekken doe ik het liefst ! In Universal Hasselt ga ik het liefst stappen. Maar ook op andere plekken..

Kijk heren, zoek haar! Heb je nog een allesomvattende ambitie?

Mijn doelen bereiken en vooral gelukkig zijn !

Soms hoeft het leven inderdaad niet moeilijker te zijn. Wil je de chille, single Yasmine volgen en dan bedoelen we figuurlijk. Neem een kijkje op haar Instagram of Facebook. Wie weet kan je wel mee gaan stappen in de Universal.

Credits: Stephanie Smeets, Robbert Poel, Yves Bosmans, Marc Deman

You May Also Like

Opinie: Het sterke staaltje marketing van Darline Devos

Kan jij ons de laatste vijf missen opnoemen die het kroontje van Miss België ...

Yanet Garcia zorgt voor druk boven de Azoren

Wij hebben Sabine Hagedoren en het pronkstuk Jill Peeters, maar in het buitenland hebben ...

Ex- politieagente is Nederlands mooiste!

Nochtli Peralta Alvarez…dit is de naam die uit de gouden enveloppe tevoorschijn kwam tijdens ...

Hosting door Fraai