Who's The Dude? Hét spel van het jaar!

Wat we antwoorden op de vraag of we een spelletje willen testen? ja, natuurlijk, wat hebben we anders te doen op de redactie? Zo kwam het, dat hét partyspel van dit jaar bij ons op kantoor belandde: Who’s the dude?

Pret met een opblaaspop!

Eerlijk, veel hipper en leutiger maken ze spelletjes niet, zeker als in de doos een grote plastieken pop blijkt te zetten. Het gaat om een mannelijke pop, maar ergens vaag zien we toch wel beelden opduiken van andere plastiek poppen met gaten, die… Soit, we zijn hier om een spel te spelen en wat voor één!
De bedoeling? Met je plastieken vriend beroepen, films of andere leukigheden uitbeelden, die je vrienden moeten raden om punten te sprokkelen. Niet minder dan 440 verschillende opdrachten, zorgen ervoor dat je wel even verder kan met dit spel. Hilarische situaties gegarandeerd. Met een beetje drank wordt het trouwens nog leuker. Beschouw het maar als een kleine tip…

Je hebt trouwens 45 seconden om zoveel mogelijk opdrachten uit te beelden, waarbij de andere natuurlijk moeten raden. Wie na 4 rondes de meeste punten heeft, mag zich de winnaar noemen en staat misschien wel voor een onvergetelijke nacht met ‘The Dude’ himself. Nog meer pret in het vooruitzicht!
Maximaal een 8-tal spelers kan je er een avondje mee zoet houden en in principe is het vanaf 16 jaar. Bestel vandaag nog je levensgrote opblaas Dude, ontvang de 440 opdrachten, scoreformulieren en natuurlijk de spelregels. Wedden dat je met The Dude nog heel wat andere spelletjes gaat bedenken? Wij gebruiken de rekel alvast als mascotte op de redactie. Foto’s volgen binnenkort!

Wist je trouwens dat dit spel zelfs een eigen app heeft, waar je de meest gekke selfies kan vinden en plaatsen? Met de hashtag #whosthedude ben je helemaal het mannetje.
Bestel vandaag nog het spel voor 19,99 euro, enkel de coole The Dude is dit bedrag al meer dan waard. Enjoy en stuur ons ook gerust je selfies door. Zeker als je een aantrekkelijke vrouw bent!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Betaalbaar Belgisch klokje

Onze voorliefde voor fijne klokjes is ondertussen genoegzaam bekend. De modellen van PONTIAC, een ...

Allereerste Ferrari F50 kan nu de uwe zijn!

Van een klassieker gesproken… 50 jaar na de geboorte van het snelle automerk met ...

Hieruit bestaat een typische mannenavond (hilarische foto's)

Wie herkent dit? Eindelijk nog eens op stap met je maten voor een legendarische ...