Whatmatters trekt weer naar SNOWBOMBING

Liefhebbers van Whatmatters herinneren zich het ongetwijfeld nog wel: Jens maakte vorig jaar Snowbombing onveilig. Ook dit jaar gaat dit geweldige festival natuurlijk weer door, meer nog: we zijn opnieuw uitgenodigd en natuurlijk zullen we aanwezig zijn! Skiën, drinken en feesten, dat klink ons immers altijd als muziek in de oren.

De affiche is grotendeels bekend

De eerste namen van wederom een spetterende affiche zijn bekendgemaakt. Dit jaar luisteren we naar en dansen we op de beats van onder meer: Rudimental, Idris Elba, My Nu Leng, Liam Gallagher, Dizzee Rascal en Pendulum. En of we weer door het lint zullen gaan, al dan niet op de latten.

Ook dit jaar gaat het festival weer door in Mayrhofen in Oostenrijk en dit van 9 tot 14 april. Die dagen zullen er dus net wat minder artikels verschijnen vermoeden we. Wil je met ons mee, laat het ons dan zeker weten, wie weet leggen we wel een bus in! Voor 5 dagen pret inclusief festivalticket betaal je zo’n 299 pond. Snelle boekers pikken een stevige korting mee.

Wat je mag verwachten? Podia in de bossen, iglo raves, een underground tennis club, een geweldige street party en nog veel meer. Geregeld zullen we jullie van updates voorzien, maar ondertussen kunnen jullie nog eens proeven van het eerder artikel van Jens en van de aftermovie.

Join us this year!

You May Also Like

Culinair dineren zonder tafel…

Nu staan we in België best bekend om onze fantastische restaurants, maar uit ondervinding ...

East meets west

Eet je graag eens (figuurlijk) van 2 walletjes, dan heeft Jinza in Antwerpen de ...

Hosting door Fraai