Welkom @Roxy met hostess Zoë Appeltans

Uren, nachten en fortuinen hebben we gespendeerd in de Roxy in Antwerpen. Maar nu we quasi allemaal gesetteld zijn en naar Roxy normen bejaard zijn is het al jaren geleden. De nieuwe lichting hostessen is ons dan ook onbekend. Of was moeten we zeggen, want met Zoë Appeltans wisten we een fijn exemplaar te strikken voor een interview. For oldtimes sake trokken we dus nog eens onze dansschoenen aan, plunderen we de Whatmatters bankrekening en lieten we het breed hangen. Het interview met Zoë lees je alvast hieronder. Kwestie dat jullie ook weten dat we er iets nuttigs gedaan hebben!

Vertel het ons Zoë, wie ben je?

Ik ben Zoë Appeltans, een zeer sociaal persoon. Ik hou van shoppen en feestjes ga ik ook zeker niet uit de weg. Ik studeer momenteel Marketing en werk als hostess in Roxy Antwerp. Verder ben ik nog promogirl voor Roxy en schoonheidssalon Treasury.

Kijk eens aan, daar hebben we potverdekke vroeger veel dinsdagen en zaterdagen doorgebracht! Werk je al lang als hostess voor hen?

Ik ben nu ongeveer 3 maanden bezig als hostess in Roxy Antwerp op dinsdag, dan is het Mardi. Echt een super toffe job, mensen naar hun tafels leiden met een glimlach op je gezicht. Ook hierbij komt mijn sociaal kantje wel van pas, met iedereen een babbeltje slaan is altijd leuk. Niet alleen een babbeltje doen, maar een danske placeren is ook zeker geweldig. Shotjes rondbrengen, maar ook samen een shotje mee drinken is zeker top! Ik ben een feestbeest en hier kan dat tot zijn recht komen, mijn favoriete feestplek is ook zeker weten Roxy. Niet alleen als hostess, maar ook als ik zo ga feesten dan is dit zonder na te denken in Roxy. Super tof volk!

Een dikke vijf jaar geleden hadden we zeker en vast je favoriete tafeltje geweest! Nog andere eigenschappen van jezelf die je wil belichten?

Ik ben heel sociaal, rechtuit (soms te 😉), maar eerlijkheid vind ik belangrijk!! Ik ben ook een zeer trouw persoon.

Trouw, een onderschat fenomeen tegenwoordig! Heb je ook een levensspreuk?

Live your life, my favourite quote! Je leeft maar één keer, dus leef ik mijn leven ook zeker. Shoppen doe ik zeeeer graag, vaak denk ik in de winkel van Zoë zou je dit wel meepakken, maar dan denk ik direct van ja waarom niet je leeft maar één keer. And.. Shopping is cheaper than therapy 😉.

Bwah, wij hebben nogal een dure smaak, dus veel scheelt het niet bij ons! Soit, waarom moeten onze lezers je volgen op de social media?

Ik heb zelf pas sinds 30 april Instagram, ik vind het helemaal top!

Euhhh, waar heb jij de afgelopen 3 jaar dan als je selfies gepost? Soit, ga verder…

Ik hou er echt van om hier fashionideetjes op te doen! Fashionaddicted!! Heel vaak als ik wegging vroegen mensen heb je Instagram en ik moest telkens maar zeggen nee, daarom uiteindelijk een account aangemaakt. En ik heb er geen spijt van! Ik ben er nu wel vele uren op actief per dag. Mensen die mij volgen, zal ik bij interesse ook zeker terug volgen. Ik vind het zelf ook leuk om leuke foto’s te liken. Ik gebruik mijn social media ook vrij veel om Roxy te promoten, mensen kunnen ook tafels reserveren bij mij. Ook promoot ik mijn schoonheidsspecialist Treasury hierop. Mijn interesses op social media zijn fashion, beauty and party. Travelpictures vind ik ook altijd interessant, want ook een vakantietje ga ik niet uit de weg! Ik hou van zon, zee en strand, maaaaar ook niet te vergeten de perfecte cocktail erbij (lachje).

Als we ons ooit nog eens moeten laten ontharen, zullen we zeker aan Treasury denken! Heb je een vriend Zoë?

Momenteel heb ik geen vriend. Om mij te verleiden is het niet altijd even gemakkelijk (lachje), eerlijke mannen apprecieer ik zeker wel. Maar ik ben vooral met kleine dingen blij, etentjes zijn ook altijd super! Een man die graag gaat eten, shoppen en graag eens naar de welness gaat.

Heren die wel wat centjes te spenderen hebben aan eten, kledingstukken voor Zoë en snoepreisjes, laat het ons zeker weten. We brengen jullie met plezier met elkaar in contact! Nog wensen Zoë?

Vriendschap vind ik ook echt belangrijk! Zonder mijn beste vriendin zou ik echt geen moment kunnen, dus die moeten ze er wel bijnemen.

Dat klinkt een beetje fout, maar ons is het duidelijk… Nog andere plaatsen dan de Roxy waar je te spotten bent?

Ik denk dat het wel al duidelijk is waar ik wekelijks een stapke in de wereld zet, namelijk in de Roxy (lachje). Tijdens de lessen door kan je me ook heel vaak vinden op de Meir in Antwerpen, aangezien ik zeer graag shop! Pauzes moet je namelijk op een goede manier benutten! 😊 Ik eet super graag, uiteten is dan ook zeker een favo hobby! Pizza en sushi zijn mijn favorieten, maar ik heb er veel meer… Ik drink super graag Chai Latte en deze drink ik het liefst bij Sébastien in Antwerpen. Mijn favoriete drankje,  met een Chai Latte breng je meteen een lach op mijn gezicht, love it!

Wij moeten altijd plassen van Chai Latte, maar laat dat anderen vooral niet tegenhouden. Nog iets mee te geven Zoë?

Nee, niet echt, ik zie wel wat er nog komt in de toekomst. Ik ben blij met mijn studentenleventje op dit moment en hopelijk binnenkort met de perfecte man aan mijn zijde. Social media uitbreiden daar wil ik ook wel aan werken en vooral ook nog genieten van het leven.

We hebben zo een klein vermoeden dat die perfecte man na dit interview snel gevonden zal zijn. Ridderlijke rekels, in contact komen met Zoë? Instagram en Facebook zijn alvast een begin. Succes!

credits: Sil Vanderbruggen

You May Also Like

Amber De Vos, topmodel in wording!

Aangesproken worden op straat door de referentie als het gaat om het scouten van ...

Doutzen Kroes schittert in lingerieshow en wij waren erbij!

Dat Doutzen Kroes onze natte droom is, is al lang geen geheim meer. Het ...

Hosting door Fraai