Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale Ieren, (of waren het Noord-Ieren?) die tijdens het EK in 2016 de harten van de hele wereld veroverden met hun gezangen over onder andere helden als Will Grigg. Soit, al dan niet ‘Noord’…het is een land dat sindsdien gewoon op onze bucket list staat. Nu moet het lukken dat wij er ook volk kennen en dus ook ineens voorzien worden van een slaapplaats (bij deze nodigen we onszelf dan ook uit). Wie dan? Wel, een Vlaams model dat het regenachtige België heeft achtergelaten voor een nog meer regenachtig Ierland. Het moet sowieso de moeite zijn dan! Wij zochten deze knapperd alvast even op.

Wie is Kimm Gonçalves?
Een 26-jarige dame die al heel graag sinds 2011 voor de camera paradeert. Heeft drama en talen gestudeerd aan de kunstschool “Pikoh” te Hasselt. Reist en sport enorm graag en houdt van het sociale leven.

Wij kennen je in eerste instantie als model. Hoe is het allemaal begonnen?
In 2011 heb ik voor mijn 21ste verjaardag een schoot mogen meemaken vermits ik dit al heel lang wilde doen. Na die eerste ervaring heb ik ondervonden dat dit inderdaad een heel ander persoon van me maakte en hoe gelukkig die ervaring me maakte. Vanaf die eerste shoot en de foto’s die ik ervan online zette, kreeg ik meer interesse van andere fotografen die me ook graag eens een keer voor de camera hadden. Eigenlijk is het toen heel snel gegaan. Ik was heel actief bezig met vele shoots en voor ik het wist zat ik al aan 5000 ‘vind ik leuks’ op mijn modellenpagina op Facebook. Zo heb ik dan ook eens voor een kunstenaar mogen poseren, waarvan zijn schilderijen het haalde op een expeditie in Brugge en Krakau. Ook in Ierland heb ik nu magazines gehaald en ook op verschillende kledingzaken hun webpagina’s.


Ierland zeg…daar komen we straks nog wel even op terug. Maar we brengen jou eerst even tot een hoogtepunt…welk?
De magazines halen vond ik toch steeds weer het leukste!
Na het hoogtepunt, de reactie…?
Ik krijg heel wat toffe reacties eigenlijk, de leukste vind ik altijd wel wanneer ze zeggen dat ik het zal maken en het ook verdien! <3

Bij deze…je verdient het! Uiteraard heeft alles ook soms zijn keerzijde. Wat is het meest onaangename wat je hebt meegemaakt?
Onaangename momenten gebeuren echter niet vaak. Het ergste vond ik wel op de moment dat ik van een fotograaf kreeg te horen dat ik niet de perfecte maten had voor de modellenwereld. Ik weet dat ik niet de slankste ben, maar nog steeds de dag van vandaag komt er nog kritiek op wanneer je geen maatje 32 of 34 hebt. Ik zit namelijk aan maatje 38.

Wat dan weer ver onder de plussize-modellen zit, tevens ook hot de laatste tijd. Je acteert ook?
Ik heb gestudeerd als actrice en dit heeft me ook richting modellenwerk geleid. Ik zou heel graag acteren, maar behalve toneel heb ik nooit veel meer kunnen doen. Het is ook een hardere wereld om binnen te geraken, jammer genoeg. Heel graag had ik er meer mee kunnen of mogen doen.

Op je 26 is dit natuurlijk helemaal nog niet te laat! Wie weet ontdekt één of andere regisseur (wel opletten! #iedereentoo) je hier wel. Wat zou je hiermee willen bereiken? Wat is jouw ultieme droom?
Ik doe het enorm graag en het maakt me gewoon enorm gelukkig! Het liefst van al zou ik een grotere naam willen krijgen. Meer kansen kunnen grijpen en hierdoor ook kunnen reizen. Ook kunnen bewijzen dat je niet graatmager moet zijn om mooi te wezen.

Dat kunnen we bij deze bevestigen! Als we er dan een naam op moeten kleven, met wie zou je graag eens samenwerken?
Er zijn heel veel getalenteerde fotografen en gekende merken waar ik heel graag met zou willen werken. Maar ik zou niet zo een topfavoriet kunnen neerzetten. Hoe meer getalenteerd, hoe beter 🙂

Je haalde daarstraks even Ierland aan, hoe kom je in godsnaam daar terecht?
In 2014 is mijn moeder overleden. Mijn vader is nooit aanwezig geweest in mijn jeugd. Ik heb het heel zwaar gehad na haar dood en ik voelde dat ik iets nieuws moest verzinnen om weer van het leven te gaan houden. Reizen is ook altijd een droom van me geweest en het maakt me enorm gelukkig ook. Door naar Ierland te verhuizen ben ik weer gaan genieten en dromen. Die 6 maanden na haar dood hebben me bijna laten zinken. Ik heb de trouwen weer samen genomen en overeind gaan staan en mezelf wakker geschud.

Heftig! Je staat er nu…maar hoe vergelijk je nu België met Ierland?
Ierland heeft heel veel natuur, heel veel oogverblindende gebieden. Dus veel road trips ! 🙂 De cultuur is hier ook heel interessant en vooral ook die schattige dorpjes. België daarentegen heeft dan weer fantastische architectuur. Eigenlijk is ook het eten in België een stuk beter! Maar beide landen hebben hun charmes.

Ierland staat bij deze op onze bucket list en jij mag ons gidsen! Maar tot op het moment we naar daar trekken, zullen we je stories wel volgen op de socials. Waarom moeten we je trouwens volgen op sociale media?
Social media werkt heel snel, dus hoe meer volgers, hoe meer kans dat je ook gaat opgemerkt worden. Ook heb ik al reacties gekregen van volgers dat ze blij zijn dat ik zoveel locaties deel, locaties waar ze anders nooit hadden opgekomen om heen te reizen. Beetje win win situatie!

Je inspireert, laat dat duidelijk zijn. Nu een persoonlijk vraagje…is er ook iemand die jouw hart inspireert?
Ik kom uit een 5,5-jarige relatie. Mijn ex-vriend was natuurlijk wel heel trots dat ik modellenwerk doe en dat hij kon zeggen dat zijn vriendin model was. Maar het had ook minder aangename situaties. Jaloezie vooral en ook wat wantrouwen. Valt wel te begrijpen langs zijn kant omdat ik dit nog niet deed voor ik hem heb leren kennen. Nu ben ik al anderhalf jaar single en ik voel ook dat het voor mij minder stresserend is. Ik kan doen wat ik graag doe, zonder mezelf steeds te moeten bewijzen. Ik vind dat een relatie met een model zou moeten kunnen, zonder haar er bij slecht te laten voelen. Vertrouwen is één van de belangrijkste punten in een relatie.


Nu je single bent en half vrijgezel Vlaanderen en Ierland mogelijks een poging gaan wagen…wat moet een man doen om jou te verleiden en te behagen?
Ik hou van verrassingen. En dit moet niet veel geld kosten. Roadtrips, een daguitstapje, een gezellig etentje,… . Het moet van binnen komen. (Geen omkoperij!) Dat heeft elke dame toch graag en het wint haar hart!

En waar kunnen we je spotten dan? Wat zijn jouw favoriete plekjes? Waar ga je uit?
Ik ga niet veel meer stappen, maar ik hou wel eens van een festival. Of ouderwetse gezellige en cultuurvolle plekjes om uit te eten.

Dat brengt ons verder tot jouw favoriete zonde?
Moeilijke vraag wel. Mijn favoriete zonde zijn regels overtreden. Doe ik niet vaak, maar als ik het doe, zijn ze onvergetelijk! 😀

Wel, overtreed die regels nu! Maar niet voor we nog snel een paar vluggertjes doen! 

Size Does / Doesn’t matter? It doesn’t. It’s al about the talent.

Ierland/België? Ik mis België enorm, maar ik heb er altijd familie en vrienden. Ik verkies Ierland, voor de natuur.

Succesvol model/succesvolle actrice?  Mag ik ze beide kiezen ? 🙂 Ik heb altijd willen acteren, was mijn grootste droom. Maar ik heb heb nu al jaren modellenwerk achter de rug. Toch acteren misschien?

Ik vind mezelf gewoon heel sexy als ik…korte kleedjes of rokjes draag met mijn lange haren los. Dan een grote glimlach op het gezicht. Ja, sowieso mijn favoriet! 🙂

Ik word helemaal wild van…mannen in pak! Ook mannen in uniform vind ik top!


Mannen, haal je beste pak boven (of zij die een uniform hebben, een uniform) en reis naar Ierland! Een prachtig land met prachtige mensen, dat hebben we nu ervaren! Kimm, alvast heel veel succes, hou ons op de hoogte van je ontwikkelingen en denk aan ons als je ooit een superbekende actrice bent. Wij blijven het intussen wel volgen op Facebook en Instagram en wie weet komen we wel eens even tot daar! 

 
Credits:
– Filip Moerman
– Dave Groenesby
– EOB-Fotografie
– Robert Ziegenfuss
– David Joyce
– Graeme Patterson

 
 

You May Also Like

Bella Hadid zet jaar broeiend heet in

Wie, wat, waar klimaatopwarming?  Als er één model is die de temperatuur van het ...

Leentje Jorissen is gulzig in alles!

Toen we Leentje contacteerden was zo nog Miss Limburg. Ondertussen is een anders schone ...

De schatten van ZOLDER

Twee zaken die mannen overal ter wereld boeien? Auto’s en vrouwen, niet noodzakelijk in ...

Hosting door Fraai