Vrouwen zijn gelukkiger bij lelijke mannen

Soms kan het lezen van een artikel, je een stevig oppepper geven. Zo lazen we onlangs bij de collega’s van Esquire dat vrouwen gelukkiger zijn, als ze samen zijn met een lelijke man. Wij werden onmiddellijk blij, zo hebben onze lelijke vrienden toch nog kans om van het straat te geraken!
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn als hun man een stuk minder knap is dan zij. Bij ons klopt deze stelling alvast! Althans, we gaan er vanuit dat onze vriendinnen uiterst gelukkig zijn…

Schoonheid zorgt voor stress

Het onderzoek van de Florida State University toonde aan dat bij stelletjes, waarbij de man een echte adonis is, de vrouw zich eerder druk maakt over haar eigen uiterlijk. Ze gaat sneller diëten en eerder deze week brachten we al een artikel waarin we je waarschuwde voor diëtende vrouwen! Het ergste feit is echter dat ze stress krijgt en dat natuurlijk weegt op haar geluksgevoel. Twee keer raden op wie ze dat uitwerkt…
Vrouwen waarvan de man redelijk doorsnee was, ervaarden die stress helemaal niet en waren een stuk gelukkiger.
Wij wensen alle lelijkaards alvast veel succes!

You May Also Like

Soepele spieren krijg je zo!

Genoeg is genoeg. Wij hebben op onze redactie de spieren van een houten Klaas. ...

Vergeet verticaal, voortaan douchen we horizontaal!

Waar wij van kunnen genieten? Wel, van een hete waterstraal die uit de douchekop ...

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Hosting door Fraai