Vergeet NFL…LFL is wat mannen echt boeit!

Eén keer per jaar zijn wij geïnteresseerd in American Football of beter gekend onder NFL. Dan wordt de Super Bowl gespeeld, oftewel dé finale van de beste ploegen ter wereld. New England Patriots, Miami Dolphins, Dallas Cowboys, New York Giants of de Pittsburg Steelers…allemaal strijden ze om de felbegeerde titel. En niet alleen de ploegen, ook de bedrijven die geld bieden om hun commercial tijdens de Half Time Show, vol met celebs, te laten lopen bieden astronomische bedragen om er bij te zijn.

Soit, allemaal heel interessant maar om ons alle dagen voor het scherm te kluisteren voor een potje Amerikaanse Football, is er meer nodig. De LFL bijvoorbeeld! Hier komt het erop neer dat een roedel ravissante, goed voorzien van oren en poten, enthousiaste vrouwen American Football spelen. In jawel,  lingerie.

Onlangs nog kwam een LFL-speelster in het nieuws toen zij, nadat ze scoorde, naar de tribune holde en terwijl ze van een fan een lekkere spank op de billen kreeg, tegelijk een ‘fan’ bij de boezem greep om die dikke melkbussen eens flink te motorboorden. Fantastische televisie…daarom zijn wij ook fan!


Credits: Instagram

You May Also Like

Hoe knapperd Davina Michelle danst?

Het gezicht achter dé plaat van 2019? Vergeet Marco Borsato en Armin Van Buuren, ...

That's why we LOVE ADVENT! Elke dag een hete video tot Kerst!

Terwijl vrouwen zweren bij een adventskalender uit chocolade, gaan wij naar jaarlijkse traditie voor ...

Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand ...

Hosting door Fraai