Vergeet NFL…LFL is wat mannen echt boeit!

Eén keer per jaar zijn wij geïnteresseerd in American Football of beter gekend onder NFL. Dan wordt de Super Bowl gespeeld, oftewel dé finale van de beste ploegen ter wereld. New England Patriots, Miami Dolphins, Dallas Cowboys, New York Giants of de Pittsburg Steelers…allemaal strijden ze om de felbegeerde titel. En niet alleen de ploegen, ook de bedrijven die geld bieden om hun commercial tijdens de Half Time Show, vol met celebs, te laten lopen bieden astronomische bedragen om er bij te zijn.

Soit, allemaal heel interessant maar om ons alle dagen voor het scherm te kluisteren voor een potje Amerikaanse Football, is er meer nodig. De LFL bijvoorbeeld! Hier komt het erop neer dat een roedel ravissante, goed voorzien van oren en poten, enthousiaste vrouwen American Football spelen. In jawel,  lingerie.

Onlangs nog kwam een LFL-speelster in het nieuws toen zij, nadat ze scoorde, naar de tribune holde en terwijl ze van een fan een lekkere spank op de billen kreeg, tegelijk een ‘fan’ bij de boezem greep om die dikke melkbussen eens flink te motorboorden. Fantastische televisie…daarom zijn wij ook fan!


Credits: Instagram

You May Also Like

'Scheef is ook recht!' aldus knappe MUA Elke Derstvensek

Een buitenbeentje, zonderling, eenzaat, excentriekeling, rare Chinees, rare snijboon, rare snuiter, vreemde snoeshaan,… synoniemen genoeg ...

Alexis Ren laat zien hoe zij tot 's werelds mooiste kontje komt!

Whatmatters: “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste kontje van het land?” ...

Wij gingen een ijsje eten met Miss Coast kandidate Jennifer Tytgat!

Miss Coast, ja daar hadden we natuurlijk al weleens van gehoord. Parate kennis weet ...

Hosting door Fraai