Van het leven genieten met Posterbabe Yenna Van Woensel


We kregen een tof berichtje in onze mailbox. Jasmijn Dijk van Posterbabe vroeg ons of we niets konden doen met een artikel van haar nieuwste Posterbabe Yenna Van Woensel, tevens het eerste Belgische model op de cover van haar blad. Eén blik op Instagram en we waren verkocht! Uiteraard wilden wij daar wel iets mee doen en zo zaten we een paar uur later al in onze wagen richting Heist-op-den-Berg…en of er iets te zien was op ‘den Berg’!  


Dag Yenna, vertel eens kort wie je bent?
Ik ben een 23-jarige student en levensgenieter, en woon samen met mijn hondje in Heist-op-den-Berg. Ik hou van koken en ook uit eten gaan.
Heist-op-den-Berg zeg! Is de Place 2B daar nog? Als die muren konden klappen, soit…we kennen je als model, hoe is dat allemaal begonnen?
Ik heb van jongs af aan al interesse gehad in het modellenwereldje en heb op mijn 16 jaar hier en daar een shoot gedaan als hobby. Al snel kreeg ik er meer en meer vraag voor door, ook fotografen uit verdere steden en landen. Ik krijg er nu ook voor betaald, wat het nog beter maakt natuurlijk.

Wat is tot hiertoe jouw hoogtepunt?
Dat moet toch Posterbabe zijn!
Mooie cover trouwens! Wat is de tofste reactie die je tot nu toe hebt gekregen?
Ik krijg heel veel toffe reacties dus het is moeilijk te zeggen!

Je bent dus al eventjes bezig, wat zou je als tip kunnen geven aan beginnende modellen?
Als tip aan beginnende modellen zou ik geven om altijd jezelf te blijven, goed op te letten bij wie je gaat shooten, veel oefenen in de spiegel, zelfvertrouwen kweken, en zelf ook durven contact opnemen met fotografen waar je mee zou willen samenwerken, niet afwachten.
Het heft in eigen handen nemen dus! Zijn er zo nog kenmerken die Yenna typeren?
Wat mij kenmerkt, zullen wel mijn tatoeages zijn…én mijn pittig karakter!

Je sprak daarnet over fotografen zelf aanspreken, zijn er zo namen waarmee je zeker nog wil samenwerken?
Er zijn geen specifieke namen waarmee ik nog wil samenwerken, maar ik wil zeker wel nog groeien in de modellenwereld en zal al mijn kansen grijpen!
Je bent ook actief op sociale media…waarom moeten we je hierop volgen?
Volg @yennavw om zelf een kijkje te nemen!

Dat doen we gelijk…

Na het zien van zoveel mooie foto’s…ontnuchter onze single mannen…heb je naast een hond ook een vriend?
Ja, ik heb recent een nieuwe vriend en hij kan er heel goed mee om en is ook trots!
Het zou straf zijn moest je single geweest zijn…maar wat heeft een man volgens u nodig om jou te kunnen en mogen verleiden?
Vooral lief zijn, mij steunen in wat ik doe en luisteren!

We horen het al! De baas in huis! Dan mag ook jij beslissen waar we iets drinken…wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga graag in Antwerpen uit eten en drinken. My all time favorite place is ongetwijfeld Brasserie Appelmans en als ik op stap ga is het meestal La Rocca in Lier of Club Vaag in Antwerpen.
Kennen we allemaal! Voor we afsluiten, wat zijn jouw ambities nog?
Ik wil nog verder groeien op Instagram en ik zou heel graag nog P-magazine en Ché doen! Dan zou ik heel tevreden zijn!

Dan heb ik heel slecht nieuws…Ché is al lang opgedoekt en ook de financiën bij P zijn helemaal uitgeput, ze doen geen reportages meer en de helft van hun redactie staat schijnt op straat. Hopelijk ben je alvast blij met het enige mannenmagazine dat er nog toe doet en kan je je wel vinden in een reportage op Whamatters! In ieder geval heel veel succes in alles wat je onderneemt! Credits: Posterbabe.nl (Jasmijn Dijk), Gunther Frans & Robbert Poel

You May Also Like

Lotte van der Zee, het mooiste meisje ter wereld, laat haar pikante zelve zien!

Oh ja, we hebben ook nog haar pikante bedgeheimen! De negentienjarige Nederlandse Lotte van der ...

Aan het woord: Anastasia, de vrouw achter het kledingmerk 'HALF de GANS'

Toen we op onze Facebookpagina de vraag kregen om het nieuwe kledingmerk ‘HALF de ...

Pijnlijk…jongedame rijdt splinternieuwe Ferrari naar de verdoemmenis (Video)

Zeg maar niet te gauw… “First time driving a Ferrari. This truly is the ...

Hosting door Fraai