TenSen Juweliers geeft een Michael Kors smartwatch weg!!!!!!!

Michael Kors doet vast wel een belletje rinkelen? Naast fashion, hebben ze ook al een tijdje fijne horloges en sinds kort werd er ook een smartwatch aan het gamma toegevoegd. Nu verdelen onze vrienden van TenSen Juweliers deze horloges, dus jullie hebben geluk. We mogen een gloednieuwe MICHAEL KORS ACCESS BRADSHAW SMARTWATCH weggeven. Lezen jullie verder?

Boordevol functionaliteit

Niet alleen ziet dit armsnoepje er ontzettend gelikt uit met zijn bronzen finish, het zit ook boordevol functionaliteit. 2GB geheugen, compatibel met zowel iOS als Android en met een geweldig werkende Bluetooth verbinding, ligt de wereld voor je open. De batterij gaat ongeveer 24 uur mee voor je opnieuw dient op te laden en bovendien is draadloos opladen mogelijk. Het horloge beschikt over een microfoon en speaker en is geschikt om er je activiteiten mee te tracken waaronder het stappen tellen. Ideaal voor de sportievelingen onder onze lezers. Wie weet hangt dit bronzen pareltje binnenkort wel rond jouw pols te blinken…

KOR953418

Overal sociaal 

Maar daar stopt het niet: je checkt ook je facebook en instagram op je smartwatch, stuurt er je muziek mee aan en wordt met een zachte trilling op de hoogte gebracht van een nieuw berichtje. Uiteraard kan je ook nog gewoon het uur aflezen 😉

Het brons beu en wil je een ander bandje? Geen enkel probleem, je verwisselt het in een handomdraai. De 2 jaar internationale garantie is standaard voorzien!


Win deze smartwatch dankzij TenSen Juweliers!

Wat dit uurwerk normalerwijze kost? 199 euro en jij kan dat zomaar winnen!

Wat je daarvoor moet doen? Weinig. Zorg dat je onze Facebookpagina liked en deze van Tensen Juweliers. Plaats vervolgens onder de LiveStream afbeelding van het horloge (wedstrijd gaat op vrijdag 10 november om 19u online) op onze Facebookpage het antwoord op de volgende vraag: Van welk horlogemerk staat het logo prominent te blinken op de website van TenSen? Geef ons ook even mee hoeveel mensen dat je denkt dat dit antwoord juist gaan hebben. De wedstrijd loopt tot en met zaterdag 11 november 12u! Doe mee!

You May Also Like

Bugatti pakt uit met een motorblok voor rond je pols

Ben je op zoek naar een stoer horloge én een autofreak? Dan is de ...

Stijlvol en toch warme voetjes?

Het meest ondergewaardeerde schoeisel: sloffen ongetwijfeld! We zouden stoer kunnen doen en zeggen dat ...

Jules & Fils…omdat mannen wel van een stijlvol klokje rond de pols houden

Vergeet Zwitserland…wij dragen Belgisch!  En dat ook een Belgisch merk stijlvol kan zijn rond ...

Hosting door Fraai