Ontrouwe Temptation daagt uit in doorzichtig slipje

‘Them-Thee-Sjhen’…hoor je net als ons ook dit woord hijgend over de tong gaan? Dan ben je ongetwijfeld fan van Temptation Island en ken je alvast Rosanna Voorwald nog, één van de vier niet-‘vrijgezellige’ dames. Hoewel ze stevig, en dat kan je letterlijk nemen als je op spoed belandt, van bil is gegaan met een nietsnuttige patser, wiens naam we al vergeten zijn, is ze toch nog steeds met haar grote liefde Niels, je kent hem wel, de huilende stevig uit de kluiten gewassen jongen zonder nek.
https://www.instagram.com/p/BbJkrgIH1jR/?taken-by=rosannavoorwald
Dat haar geschonden liefdesgrotje de stevige aanval van de verleider (na wat opzoekwerk kwamen we bij Alex) ondertussen wel verteerd heeft, is te zien aan de laatste post die ze op Instagram met de wereld heeft gedeeld. Met een doorzichtige string dat niets aan de verbeelding overlaat, daagt ze dan ook puriteins Instagram uit. Iets wat voor haar niet echt moeite kost, want ze was al eerder naakt te zien in Playboy.
https://www.instagram.com/p/BbHWD1cHnsF/?taken-by=rosannavoorwald
 

You May Also Like

Met de trein naar Oostende…Gayna Verlaecke

We zijn zot van garnaalkroketjes. Als wij met de redactie uitgebreid gaan eten, iets ...

Grieks met Marisa Papen! (NSFW)

Ping Ping…You’ve got mail! Afzender: Marisa Papen! Onze Limburgse schone! Eén ding is zeker, ...

Sabine van Diemen, niet enkel een illusie!

‘There is now business like show business”, ons moet je het niet meer vertellen ...