Tag Heuer dropt limited edition ter ere van 85e verjaardag Jack Heuer

Hoewel Tag Heuer al opgericht is in 1860 door Edouard Heuer, was het zijn kleinzoon Jack die het Zwitserse horlogemerk op de kaart zette door zich te verbinden aan de motorsport. Nu Jack Heuer zijn 85e verjaardag mag vieren, komt het horlogemerk dan ook terug met één van zijn bekendste modellen, de ‘Autovia Chronograph’, zij het nu omgedoopt tot de ‘Autavia Jack Heuer Special Edition’

Het is quasi dezelfde ‘racey wristwatch’ als diegene uit 1962. De wijzerplaat is iets groter (42mm ipv 39) en ook onderhuids is het klokje dankzij zijn Heuer-02 automatic chronograph caliber met een power reserve van 80 uur technisch gezien voorzien van een stevige upgrade.

Slechts 1932 zullen ervan gemaakt worden en ze zullen een kleine 5.500€ kosten. Wij zijn alvast benieuwd of Max Verstappen, een van de Tag Heuer Ambassadors er eentje bij de volgende Grand Prix F1 aan de pols zal hebben hangen. Of we onze eigen collectie Tag Heuer kunnen uitbreiden, zullen we eerst eens even met onze boekhouder (lees ons lief) moeten bespreken.


Credits: Tag Heuer
 

You May Also Like

3 pistes om deze winter te overwinnen

Nope, ik ben geen held op latten. Niet op één of niet op twee. ...

Op zoek naar de ultieme bioscoopervaring?

Af en toe pikken we wel eens een filmpje mee, wie niet? In de ...

Jackie, je favoriete vriendin

Als je naar buiten kijkt zou je het niet geloven maar de zomer komt ...