Scheer je in stijl met de Hexagon scheerset

Op zoek naar een fijne scheerervaring, of gewoon het geklooi met de plastieken wergwerpmesjes beu? Met de Hexagon scheerlijn van Mühle, ontworpen door designer Mark Braun, scheer je je in stijl.

6 vlakken

De naam geeft het misschien al aan, maar dit scheermes is volledig opgebouwd uit 6 vlakken. Het handvat bestaat uit 6 vlakken en vormen ook nog eens op een bepaalde hoek een hexagoon. Voor de leken onder ons, een hexagoon is een regelmatige zeshoek. Zeg nu nog eens dat je door Whatmatters te lezen niet bijleert. Dat dit scheermes een pareltje is qua design wordt onderstreept door het winnen van de Red Dot Design Award, geen klein prijsje.

Misschien nog wel het beste nieuws? Dit setje kost je helemaal geen rib uit je lijf. Uiteraard moet je wat meer roebels neerleggen dan voor de standaard Gilette, maar al bij al mogen we een mesje voor 49 euro best redelijk noemen. Een kwast kost je trouwens 59 euro. Een volledig setje komt trouwens op 143 euro. Moest je nog niet weten wat kopen voor ons voor eindejaar, hierbij dus de gouden tip.

You May Also Like

5 redenen waarom de Amalfikust wat voor jou is

Houd je van het goede leven, ben je verzot op pasta en beschik je ...

Boetiek c'est Chique, hotels om bij weg te dromen

Toe aan een citytrip? We geven het toe, ook bij Whatmatters voelen we het ...

Hosting door Fraai