Rel in BV-Land…An Lemmens & Gert Verhulst

Gert Verhulst is publiekelijk ‘geslurft’ door An Lemmens!

Je moet het niet te ver gaan zoeken. Niet dat An Lemmens aan de slurf van Gert Verhulst heeft gezeten, daarvoor kon ze net niet genoeg zingen. Wat dan wel…de presentator/ondernemer deelde vanmorgen vol trots een foto op Instagram waarop hij poseert met een olifant. Met ‘Slurfson en Gert’, als grappige onderschrift. Gert verblijft dan ook momenteel in het luxueuze Four Seasons Tentenkamp in Thailand. En zoals op vele plaatsen in Thailand, kunnen toeristen er samen met olifanten op de foto en voor de echte durvers, behoort zelfs een ritje op de rug tot de mogelijkheden. 

'Slurfson & Gert'

A post shared by @gertverhulst on

Dat is niet naar de zin van An Lemmens. Hoewel het inderdaad een prachtig dier is, waarschuwt ze hem in een Instagramreactie voor een zogenaamde ‘tourist trap’.  “Geen enkele normale olifant laat dit toe,” klinkt het met een trieste ondertoon. “Helaas is dit geen prachtig initiatief. Dieren worden gevangen, gestroopt, mishandeld, enzovoort. Zodat toeristen een badje kunnen nemen, hen kunnen aaien… Deze dieren worden allemaal gebroken.”

Of An hiermee een bezoek voor een week aan de Evanna hypothekeert is niet geweten. Wij denken alvast dat Gert An met plezier zal uitnodigen bij de start van de volgende reeks ‘Gert Late Night’. Dat kan alleen maar vonken geven! Let’s get ready tooooooo Rummmmmblleeeeeeeee!
https://www.instagram.com/p/BY2m2kXjuzi/?hl=nl&taken-by=anlemmensofficial
 

You May Also Like

Echte ‘Ferry Bouman’ niet te spreken over Eén-reeks Undercover

”Het sloeg allemaal nergens op.” Tom Waes’ reeks Undercover blijft beroeren. De Netflix- en ...

Bingewatchen maar! Morgen start El Chapo 3 op Netflix

Veel te warm om buiten te komen… Rolluiken naar beneden, airco op volle toeren, ...

Temptation Island: Relatie Laura en Roger KO (Video)

Spannender wordt het niet… Zijn de verleiders te lelijk, te dom,…? Ons oordeel is ...

Hosting door Fraai