Player/Waaghals Mister C. selecteert: Kickertafel Gamefield

Een beetje mancave heeft de dag van vandaag standaard een kickertafel centraal staan. Een oord van verbroedering tijdens de immer aangename men-nights. Dus waar je vroeger nog DE man van de straat was, omdat ze in je veredelde kelder een potje tafelvoetbal konden spelen, moet je de dag van vandaag al met iets anders kunnen uitpakken, wil je je heerser-imago in de wijk behouden.

Het Zwitserse Gamefield aanhoorde onze macho-kreten en onderwierp de kickertafel aan een heuse make-over. Met de hand gemaakt, een combinatie van Crystaline plexi, aluminium en roestvrij staal en verkrijgbaar in een full size model OF een compacte versie. Met deze tafel is je street-rep voor de volgende 20 jaar gewaarborgd.


Wie zijn reputatie in de verf wil zetten moet echter wel wat in de buidel tasten. Met een prijs die iets hoger ligt dan 8000€ plaatst Gamefield zich bovenaan het spelersveld, maar je krijgt er dan ook wel iets voor.
Meer info op hun website of Facebook page!

You May Also Like

Vlogger filmt zieke homeparty ten huize Dan Bilzerian (Video)

Partycrashen op zijn best… Als er één man ter wereld weet hoe hij een ...

De Commodore 64 komt terug!

Bon, kids geboren in de 70’s of begin 80’s…ga even zitten en denk terug ...

Nike Free X Metcon CR7…jouw ideale trainingsschoen!

Omdat jouw voeten evengoed gesoigneerd mogen worden als die van Cristiano Ronaldo… Een week ...

Hosting door Fraai