Ook dit was Black Friday! Crazy Fights!

We kunnen er niet om heen dit weekend. Ook in België is Black Friday helemaal ingeburgerd…maar wat is het nu juist? Wel, Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Het wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.
En dat bemachtigen, dat kan wel eens, Amerikaans het is, over the top gaan. Gevechten, van kinderen stelen of gewoon een taser gebruiken om je slag te halen,…alles kan! Zie hier een drietal filmpjes van wat Black Friday soms wel heel ‘zwart’ maakt!


Hosting door Fraai