Nederlandse komt uit de schaduw van nichtjes Gigi en Bella Hadid

Goei genen ten huize familie Hadid. Niet enkel zijn Bella en Gigi waanzinnig hot, lopen ze (als er geen visumproblemen zijn) van de ene Victoria’s Secret Fashion Show in de andere, strijken ze bergen geld op en zijn ze misschien wel de bekendste modellenzusjes ter wereld…voeg er gerust nu ook een knap nichtje bij, Joann van den Herik.
Joann is 18 jaar en werkt in tegenstelling tot de graatmagere zusjes als plussizemodel voor ‘12+ UK Model Management’. Voorlopig heeft ze nog geen miljoenen volgers op Instagram maar met de kaap van 60.000 is ze alvast niet slecht bezig. En dat het exponentieel gaat groeien, daar zijn we nu wel zeker van, nu Vogue, Elle, Daily Mail, Whatmatters ( 🙂 )en tal van andere grote magazines of  nieuwssites ze nu ook ontdekt hebben!

I was so shocked today when I saw all those articles about me: Vogue, Elle, Daily Mail, Huffington Post, and so much more 😱 I couldn’t believe that would ever happen to me, so first of all: thank you all so much for reading those articles and supporting me and welcome to my life 🙂 I loved all your sweet messages and try to respond to everything! I will keep being myself and being real and honest with you all. Starting with this picture: I’m always really insecure about my lips. I don’t have big lips, but all the instagram girls / models have them. It makes me so insecure especially when I’m smiling! I also get this white thin layer on my lips when I don’t drink enough water on one day, but I didn’t want to edit it because I wanted to show you guys I have my flaws too. I’m not perfect nor will I ever be perfect. Drink enough water guys so you don’t get white lips 😂🤦🏻‍♀️ I hope I will inspire you all to love and accept yourselves, just like I do and still trying to do ❤️ #LoveYourself #ThankYou #EmbraceYourCurves photographed by @rachelkeijzerphotography

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

You May Also Like

Carmella Rose heeft het ook warm!

Dit razendknappe model uit Los Angeles draait al wel even mee, maar we kunnen ...

Schatjes van Patatjes

Enjoy this beautiful ladies! Credits : Pinterest  

Wij zochten en vonden het pikante kantje van Aline

Niet zo heel lang geleden vertelde één van onze vliegende reporters en naar eigen ...

Hosting door Fraai