Naakt slapen is gezonder en je vogelt meer…

We mogen hopen dat jij naakt slaapt! Niet dat we kicken op naakte venten, maar het is wel beter voor je gezondheid en de kans op seks is nog een stuk groter ook. Als er iemand in je nest ligt natuurlijk, anders blijft de kans even klein…

Naakt slapen gezonder en meer kans op seks

Je lichaam ondergaat tijdens je slaap een gezonde, natuurlijk temperatuurdaling. Slaap je in pyjama, dan werk je dit natuurlijke proces tegen, wat nefast is voor je gezondheid. Word je vaak moe wakker? Ga naakt! Door die temperatuurdaling ga je ook meer calorieën verbranden. Je lichaam moet immers meer energie verbruiken om warm te blijven. Je slaapt je dus eigenlijk slank of toch zo ongeveer!
Ook je zaad blijkt tot maar liefst 25% betere zwemmers te bevatten enkel en alleen door ’s nachts geen boxershorts te dragen. Naakt slapen betekent dus simpelweg beter zaad. Nog een reden nodig? Weet dan dat naakt slapen sneller leidt tot seks en veel minder geklooi om alles uit te krijgen.

Toch blijkt maar 20% van de mannen effectief naakt te slapen. Jongeren blijken nog minder naakt te slapen. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en alvast vannacht alles uit te schieten. Het is voor je gezondheid & seksleven een zegen!
Bron: Mens’s Health

You May Also Like

The Brick - gym

Je lichaam is een tempel

En je tempel verdient het beste  Dat hebben ze bij The Brick goed begrepen. ...

Wat kost 'Sex on the Beach' en wat zijn de risico's?

Meer en meer mensen beginnen onze mailbox te vinden. Best fijn eigenlijk. Zo kregen ...

Op zoek naar het genot van de Cul-de-Sac! (nsfw)

Vogelen we doen het allemaal wel eens of dat hopen we toch als je ...

Hosting door Fraai