Na de rode nu de slimme oortjes: Vinci 2.0

Tegenwoordig is alles intelligent, zelfs je oortjes. Met de Vinci 2.0 beschikken je oortjes zelfs over artificiële intelligentie. Elke keer dat je muziek beluistert of opdrachten geeft met je stem wordt de Vinci 2.0 slimmer. Freaky niet?

Deze oortjes monitoren je hartslag, localiseert je en dit alles om je voorkeuren te kunnen raden en zo je op je wenken te bedienen. Deze oortjes hebben dan ook een 3G aan boord, je kan er muziek mee streamen, er zitten gezondheidssensoren en een fitnesscoach in.

Naast muziek beluisteren kan je ook instant de weersvoorspelling raadplegen, bellen of de weg vinden. Eigenlijk hebben je oortjes dus meer weg van een smartphone, of hoe dingen meer en meer in elkaar verglijden.


You May Also Like

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Een digitale camera van papier!

Wie heeft er nog een digitale camera? Ja, ergens in de kast ligt er ...

Op zoek naar het genot van de Cul-de-Sac! (nsfw)

Vogelen we doen het allemaal wel eens of dat hopen we toch als je ...

Hosting door Fraai