Na de rode nu de slimme oortjes: Vinci 2.0

Tegenwoordig is alles intelligent, zelfs je oortjes. Met de Vinci 2.0 beschikken je oortjes zelfs over artificiële intelligentie. Elke keer dat je muziek beluistert of opdrachten geeft met je stem wordt de Vinci 2.0 slimmer. Freaky niet?

Deze oortjes monitoren je hartslag, localiseert je en dit alles om je voorkeuren te kunnen raden en zo je op je wenken te bedienen. Deze oortjes hebben dan ook een 3G aan boord, je kan er muziek mee streamen, er zitten gezondheidssensoren en een fitnesscoach in.

Naast muziek beluisteren kan je ook instant de weersvoorspelling raadplegen, bellen of de weg vinden. Eigenlijk hebben je oortjes dus meer weg van een smartphone, of hoe dingen meer en meer in elkaar verglijden.


You May Also Like

Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke ...

Bereid je eigen pita na het stappen

Avondje stappen en voor het huiswaarts keren nog snel een kebab? Heerlijk, toch! Maar ...

Hosting door Fraai