Na Aujourd'hui beschikt Enfant Terrible over nieuwe HeadQuarters

Een héééééle tijd geleden schreven we al over het pop-up restaurant Aujourd’hui. Dat is ondertussen al een tijdje opgedoekt, maar dat belette Thomas en Marjorie natuurlijk niet om verder te kijken. Zo komt het dat ze nu met een eigen stekje uitpakken HeadQuarters (HQ).

Private dining voor 13 personen

Het restaurant vond een plekje in de Geuzenstraat op het Antwerpse Zuid. Daar werd het pand waar vroeger kapper STEV zat ingenomen. Deze locatie werd deze zomer omgebouwd tot een private dining room, waar 13 gasten culinair kunnen genieten. Het gaat om één lange tafel die je kan reserveren voor een lunch of een diner. Er zijn geen vaste openingsdagen, maar er wanneer de vraag er is, gaan de deuren open. De toekomst van de horeca?

Ook een vaste kaart is een utopie. De gerechten zijn seizoensgebonden en voor elke reservatie wordt een apart menu gemaakt. De prijs van het menu staat wel vast: 65 euro, exclusief dranken.
Wil je deze nieuwe locatie ontdekken? Reserveren kan via hq@enfant-terrible.be. Laat het je smaken!

You May Also Like

Op zoek naar roze, dronken olifanten

Veel, heel veel hebben we al gezien en vooral ook gedronken bij Whatmatters. En ...

3 minder voor de hand liggende festivals!

Terwijl Jens binnenkort naar Snowbombing trekt en ik van de zomer Daydream onveilig maak, ...

Weekendtip: Opening Bar SOMMAR Antwerpen

Wij gaan alvast eens piepen tijdens de officiële pre-launch morgen!  Een nieuwe zomer staat ...

Hosting door Fraai