Mrs. Foxylady is razend ambitieus!

Vossen zijn dekselse diertjes. Sluw, slim, geslepen, het zijn maar enkele woorden die erbij passen. Niet dat we Lindsay De vos geslepen vinden, maar ambitieus is ze wel. Deze marketing manager is er vast van overtuigd uit te groeien tot een fenomeen op Instagram en aan de beelden en reacties te zien, is ze alvast goed op weg. Voor ons alvast een goede reden om in de wagen te springen en een babbeltje te gaan houden met dit vlotte vosje.

Hoi Lindsay, wie ben je?

Ik ben Lindsay De vos, happiness is my way of life. Ik zou er alles aan doen om een glimlach op iemands gezicht te toveren.Ik ben 31 lentes jong, verloofd en 2 heb bangelijke kids. Op professioneel vlak sta ik mijn mannetje als marketing manager bij Roelandt N.V. Kortom ik hou ervan om op ontdekking te gaan, fashion, food, travel…

Mooi, mooi, daar kan je mee buiten komen dus. En waar houd je je naast je job mee bezig?

De laatste maand ben ik actief bezig op Instagram dit als fashionista`/fotografe.Dit combineer ik met mijn dagelijkse job, maar ik heb wel ambitie!

Het werkt in elk geval, want we hebben je gespot op Instagram. Waarom ben je zo actief op de social media?

Ik kan uren genieten van bladeren door mooie foto’s. Wat me ook intrigeert en boeit zijn nieuwe trends: deze ontdekken, voelen, zien, … Ik hou zowel van voor- als achter de lens te staan.

Als we een fotografe nodig hebben denken we aan jou? Hoe onderscheid je je qua karakter van anderen?

Andere mensen doen lachen dat vind ik leuk. Ik hou ervan om grenzen te verleggen, te ontdekken, te overbruggen. Bovendien ben ik eerlijk, spontaan en rechtuit.

Dat merken we ja… Heb je ook een levensmotto?

Though she be but little she is fierce

Bon, dat moeten we even opzoeken! Waarom moeten we je volgen op de social media?

Boys, jullie volgen me toch al ;-). Ik ga eerlijk zijn met jullie en heb deze vraag aan een van mijn beste vriendinnen gesteld,omdat ik dit een moeilijke vond.Ik citeer Marieken (topper uit gent, graphic Design Mmmmar):

“ Je steekt altijd een boodschap in je post, deze combineer je dan ook nog eens met prachtige foto’s, geen tierlantijntjes … Je steekt mensen een hart onder de riem, je wilt vrouwen een weg tonen, dat het soms lastig kan zijn, maar dat elke vrouw mag opkomen voor haar mening.”Ik heb een voorliefde voor pittige, sterke vrouwen en ik hoop dit te weerspiegelen op mijn insta-page.

Alo kroket, er lijkt wel geen reden om je niet te volgen! Wat zijn de ideale eigenschappen van een man voor jou?

Een man moet voor mij een bepaalde attitude/ karakter uitstralen, ogen waar ik in verdrink, humor, tintelende passie voelen in zijn handen. Kortom, hij moet me het gevoel geven dat ik zijn prinses ben.

Die prins heb je al gevonden, maar heb je nog tips voor andere koene ridders?

Heren, laat jullie niet beïnvloeden door wat er in de media speelt. Blijf lieve, leuke complimenten geven en sturen, laat een vrouw lachen en haar bemind voelen en je hebt alle troeven in handen. (naaktfoto’s van geslachtsdelen zijn geen complimenten).

Jens, hou je dickpicks maar op zak! Dat van die media, daar voelen wij ons alvast niet door aangesproken! Wat zijn je favoriete plekjes? We bedoelen om te eten of te stappen Lindsay!

Mijn favoriete steden zijn Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Tokyo,…  Ik hou ervan om echt goed te eten. Ik ga graag elke maand naar een goed restaurant. Mijn  laatste restaurant bezoekje was aan FG Food labs in Rotterdam. Een aanrader!

Als laatste Lindsay, welke ambities koester je nog?

Mijn ambitie is uitgroeien tot een van de toppers op Instagram, binnen België, maar het mag ook internationaal ;-).

Wel, door Whatmatters ben je al beroemd in Vlaanderen, het is al iets! We duimen voor je en geven alvast mee dat je hier te vinden bent op Instagram! Laat die volgers en likes maar toestromen!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Alert! Het mooie weer wordt vandaag gemaakt door Renee Herbert

Figuurlijk dan want het is letterlijk en figuurlijk geen weer om zelfs een hond ...

Bikinibabe Casey James lokt ons naar het strand

Ooit al gehoord van Casey James? Waarschijnlijk niet. Met wereldwijd nog net geen 50.000 ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Saina Picavet

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...