Meghan Markle, het nieuwe oogappeltje van Buckingham Palace

Het is zover…de flamboyante Prins Harry, zoon van Charles & Diana gaat trouwen. De Prins die in zijn 34-jarige leven al meerdere keren zijn grootmoeder, de Britse Queen extra grijze haren bezorgde heeft zich verloofd. Toekomstige prinses van dienst, actrice Meghan Markle.


Meghan is geen onbekende voor het grote publiek. Ze raakte in 2011 bekend toen ze een rol kreeg in de populaire advocatenserie Suits. Rachel Meghan Markle werd op 4 augustus 1981 geboren in de City of Angels, Los Angeles. Ze is de dochter van een Afro-Amerikaanse moeder en een vader met Iers-Nederlands bloed en dit geeft haar ietwat exotische looks, iets wat ze naast haar acteercarrière ook gebruikt als model.

En dat Prins Harry smaak heeft, bewijzen volgende filmpjes en gifjes…


Credits:
YouTube
Pinterest
Giphy

You May Also Like

Wat een snoesje die RTL-presentatrice Soesja del Monte Lyon

Bij Whatmatters hebben we een zwak voor sterren dat is algemeen bekend. Nu, kijken ...

Sharon Grobben, binnenkort ‘Big’ in New York!

De trouwe fans zullen zich haar ongetwijfeld herinneren: het curvy model Sharon Grobben. Omdat ...

Wij kunnen niet wachten op Narcos 3…Hier de officiële Trailer!

Een van onze grote Netflix-favorieten op onze redactie komt met seizoen 3, Narcos. Voor ...

Hosting door Fraai