Meghan Markle, het nieuwe oogappeltje van Buckingham Palace

Het is zover…de flamboyante Prins Harry, zoon van Charles & Diana gaat trouwen. De Prins die in zijn 34-jarige leven al meerdere keren zijn grootmoeder, de Britse Queen extra grijze haren bezorgde heeft zich verloofd. Toekomstige prinses van dienst, actrice Meghan Markle.


Meghan is geen onbekende voor het grote publiek. Ze raakte in 2011 bekend toen ze een rol kreeg in de populaire advocatenserie Suits. Rachel Meghan Markle werd op 4 augustus 1981 geboren in de City of Angels, Los Angeles. Ze is de dochter van een Afro-Amerikaanse moeder en een vader met Iers-Nederlands bloed en dit geeft haar ietwat exotische looks, iets wat ze naast haar acteercarrière ook gebruikt als model.

En dat Prins Harry smaak heeft, bewijzen volgende filmpjes en gifjes…


Credits:
YouTube
Pinterest
Giphy

You May Also Like

Space Kitty brengt ons in hogere (atmo)sferen…

Tevergeefs proberen we al een aantal jaar af te zakken naar het festival Burning ...

Knalheet naakt pareltje Emily Ratajkowski gaat Marilyn Monroe achterna!

Zij die er nog even over twijfelden of het een slechte zaak zou zijn ...

Fitgirl Lynn Janssens mept wel eens graag tegen een balletje

Fitgirls zijn er in overvloed: scroll maar eens een uurtje door Instagram. Fitgirls die ...

Hosting door Fraai