Lais Ribeiro zal Fantasy Bra van 2 miljoen$ dragen op Victoria's Secret Fashion Show

Mannen, noteer in jullie agenda 28 november. Neen, op die dag zal er geen veldritcross, Champions League voetbal of NBA Basketbal game op de agenda staan, neen…wel de Victoria’s Secret Fashion Show. Ideaal momentje met het lief…zij kijkt met volle interesse naar die nieuwe lingeriesetjes van het bekende Amerikaanse merk (lees als vol jaloezie naar die verschrikkelijk strakke lijven) en wij, mannen, mja…Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Taylor Marie Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Romee Strijd, Candice Swanepoel en Jasmine Tookes…moeten we er nog een tekeningetje bij maken?
https://www.instagram.com/p/Ba-DVzkArXV/?hl=nl&taken-by=laisribeiro
Dan rest ons alleen nog maar de vraag wie de ultieme droom van iedere Angel’s mag beleven, zij het dragen van de Fantasy Bra. En het antwoord is er. Dit jaar gaat deze eer en gelijk ook voor het eerst naar de 27-jarige ‘Brazilian-born bombshell and VS runway vet’, Lais Ribeiro.
“I never cried so much in my entire life — and I have a baby,” was de eerste reactie van de knapperd toen ze te horen kreeg dat ze het stukje textiel met de naam Champagne Nights Fantasy Bra, van 2 miljoen dollar rond haar ravissante lijf zou krijgen. “It was so emotional. I couldn’t believe it when they told me. It was so beautiful.”
https://www.instagram.com/p/Ba-A8OSgRi0/?hl=nl&taken-by=laisribeiro
De bling-bling BH, alles bijeen zo een 600 karaat, werd ontworpen door juwelier Mouawad en is een handgemaakt stuk met diamanten, gele saffieren, blauwe topaz in een 18 karaat gouden unieke Victoria’s Secret Dream Angels Demi Bra. Het kostte de ontwerper ongeveer 350 uur werk om de bijna 6 000 steentjes perfect te laten uitkomen.
“Who doesn’t dream about wearing the Fantasy Bra — I mean it’s an honor to be among Gisele [Bündchen], Candice [Swanepoel], Adriana [Lima], and all the big top models who have worn it in the past,” Ribeiro gushed. “I get too emotional talking about this. I have to work on that.”
https://www.instagram.com/p/Barqoj_gzgY/?hl=nl&taken-by=laisribeiro
Shanghai, China meer bepaald the Mercedes Benz Arena, ontvangt dit jaar de engeltjes en meer gasten dan ooit tevoren. ‘The runway’ zal ook het decor zijn voor het debuut in de samenwerking tussen VS en het Franse Balmain. Maar dat is niet iets waar Lais zal van wakker liggen voor de show.
“My family is very religious so I try to pray and to concentrate and focus and calm myself down — that’s all I do before the show,” she said. “Oh, and did I mention I’m wearing the Victoria’s Secret Fantasy Bra? You’re going to love it. It’s the most amazing thing I’ve ever seen.”
Wij zijn vooral heel beniewd en weten dat we nog 27 dagen, 2u en 30 min zullen moeten wachten om het uiteindelijke resultaat te zien.
 

You May Also Like

Rotterdamse branie in de sneakers van Diversité

Sneakers komen vanuit de hele wereld onze richting uit, maar soms moet je het ...

De meest sexy vrouw ter wereld is…Hailey Baldwin!

Wij hebben niets tegen lijstjes…integendeel. En nog minder als het gaat om lijstjes die ...

Lachende Zlatan Ibrahimović is de nieuwe sensatie in Hollywood

Niemand die nog een cent gaf voor de carrière van balvirtuoos Zlatan Ibrahimović nadat hij ...