Krypt Bar l Cocktails diep onder de grond

We hebben best wel wat leuke bars in België, maar eentje als de Krypt Bar, nee bij ons weten niet. Deze bar is gevestigd in Oostenrijk en zit maar liefst 12 meter onder de grond in een oude Weense kelder. Spectaculair, dat is wel het minste dat je kan zeggen.

Een bar diep onder de grond

In deze kelder van ongeveer 250m2 huist nu een geweldige bar, maar dat was het eigenlijk vroeger ook al. Nader onderzoek bracht aan het licht dat deze kelder in de jaren ’50/’60 al gebruikt werd als jazzbar. Deze bar gaat dus al way back!

Het architectenbureau Büro KLK zetten zich aan het werk en toverde het om tot een mondaine cocktailbar. Langs buiten lijkt het een gewoon gebouw, maar via een houten trap daal je af, waarna je in de eigenlijke bar terecht komt.

Ben je binnenkort eens in Wenen, spring dan zeker deze bar eens binnen. Je komt ogen en oren tekort en je nuttigt er nog heerlijke cocktails. De nissen nodigen uit tot pure romantiek en er is zelfs een quasi compleet verduisterde ruimte met zwarte gordijnen.

You May Also Like

WECANDANCE gaat voor het thema DESERT DREAMS deze zomer

  Het festival om naar uit te kijken? Wat ons betreft hoort Wecandance ongetwijfeld ...

Wie kan er zonder BAVET?

Als vader van 2 en met een 3de op komst moet je mij natuurlijk ...

Teaser Foutste Festival Ever! This was Whatmatters @Kamping Kitsch Club XXL!

15.000 gekke feestvierders grasduinden afgelopen dagen door hun kleerkast op zoek naar de foutste outfit, ...

Hosting door Fraai