Knappe brunette Elodie wil via Miss Exclusive een modellencarrière

Missen, wie zijn ze, wat doen ze, wat willen ze? Het zou zo maar eens de aankondiging kunnen zijn van Paul Jambers. Voor zij die deze man niet kennen, een waanzinnig extravert TV-figuur uit de jaren ’90 dat ondertussen op zijn zeiljacht van zijn pensioen en inkomen van zijn vrouw Pascale Naessens geniet. Wij lieten alvast de ‘Paul Jambers’ in ons los en zochten een misskandidate op. Is het allemaal haat en nijd tussen de deelnemers? Laten ze het achterste van hun tong zien? Laten we het snel vragen!


Dag Elodie, vertel eens kort wie je bent?
Ik Ben destrebecq Elodie, 20 jaar oud. Gediplomeerd als zorgkundige en studeer verder voor schoonheidspecialiste . Daarnaast ben ik ook model. In 2015 won ik de titel ” Senior Girl Mannequin” voor de wedstrijd Top Model Belgium. Nu ga ik voor het kroontje van Miss Exclusive.
Dat moet lukken, gisteren in onze radioshow hadden we ook twee kandidates! Waarom doe je hier aan mee?
Ik hoop dat ik met deze wedstrijd een contract kan Krijgen en een verdere avontuur kan beleven in mijn carrière als model.

De verkiezing zwom al een paar keer door woelige watertjes…hoe zie jij het?
Ook al heeft de verkiezing al een paar keer negatief de pers gehaald, dit is allemaal fout. Leugens die mensen verkopen. Ik beleef hier maar alleen leuke momenten. Elk weekend toffe activiteiten of een heerlijke etentje. Ken Stevens staat ook altijd klaar om ons te helpen, aan te moedigen en te steunen in ons avontuur. Wat ook heel belangerijk is.
Waarom zal net jij de nieuwe Miss Exclusive worden?
Ik Ben een meisje met veel pit en weet wat ik wil. Ik heb altijd een luisterende oor en ben altijd klaar om andere te helpen.

Horen, zien en zwijgen dus! Heb je ook een vriend? Want je weet…missen en een vriend is niet altijd de juiste combinatie…
Ja, hij gaat er heel positief mee om. Hij wist al wel op voorhand waarvoor hij had gekozen en staat ook altijd achter mij om mij te steunen.
Hoe ben je te verleiden? Wat moet een man bezitten?
Als de man respect toont is dit al een goede stap in de juiste richting. Maar gemakkelijk te krijgen ben ik zeker niet.

Wat zijn jouw ambities nog?
Mijn ambitie naar de toekomst toe is verder groeien in de modelenwereld en dit combineren met mijn werk als schoonheidspecialiste in mijn eigen zaak…(hoop ik)!
Voor we afsluiten nog een paar vluggertjes…


Het mooiste aan mezelf vind ik…Mijn karakter…heel behulpzaam en respectvol.
Ik vind mezelf gewoon heeel sexy als ik…een shooting doe of op podium catwalk.
Op vragen of er haat en nijd is tussen de kandidaten en of ‘size’ al dan niet ‘matters’ kregen we geen antwoord van de bescheiden Elodie. Gelukkig nog wel op de vraag waar ze zich heel sexy in voelt dus bij deze…Elodie, daar is de catwalk en lopen maar! Heel veel succes tijdens de verkiezing, het uitbouwen van je carrière en je schoonheidssalon! Wens je Elodie te steunen, volg haar dan op Facebook en Instagram! Daar vind je alles terug hoe je deze knapperd naar de overwinning kan stemmen! 

You May Also Like

Aleen maar ‘Love Letters’ voor Kristin Linkletter

Waar zijn die gele briefkaarten wanneer je ze nodig hebt… Gele wat? Een voorgefrankeerde gele postkaart! ...

Wij spraken met Caro Van Gorp, oftewel de nieuwe Miss Exclusive

Een goede twee weken geleden streken we met onze ploeg neer in het Casino ...

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Hosting door Fraai