Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn


Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat beter doen dan met de heerlijk mooie Emily Ratajkowski. Zij laat met weinig om het lijf België, Nederland en omstreken achter met een hittegolf waaraan Donald Trump en zijn klimaatplan en serieus puntje aan kunnen zuigen.
Ze doet dit met stukken uit haar eigen ontworpen badmodelijn Inamorata. Niet dat een badpakkenlijn ons iets interesseert, we lopen er dan ook niet echt in rond, maar als we de verpakking, zijnde Emily, erbij mogen nemen, dan zijn wij bereid om met iets meer aandacht de badpakken even te bestuderen. We moeten ons dan ook nog een beetje kunnen verwarmen, hé?

 

You May Also Like

Een Margarita is nog nooit zo lekker geweest! (video)

Wie kent er Lindsey Pelas al? Wel, Lindsey Pelas is een 26-jarig professioneel model ...

Throwback Interview Miss België: Is Celine Van Ouytsel de Vlaamse Legally Blonde?

Net voor de zomer hadden we een leuke babbel met de kersvers gekozen Miss België. Benieuwd ...

Hosting door Fraai