Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn


Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat beter doen dan met de heerlijk mooie Emily Ratajkowski. Zij laat met weinig om het lijf België, Nederland en omstreken achter met een hittegolf waaraan Donald Trump en zijn klimaatplan en serieus puntje aan kunnen zuigen.
Ze doet dit met stukken uit haar eigen ontworpen badmodelijn Inamorata. Niet dat een badpakkenlijn ons iets interesseert, we lopen er dan ook niet echt in rond, maar als we de verpakking, zijnde Emily, erbij mogen nemen, dan zijn wij bereid om met iets meer aandacht de badpakken even te bestuderen. We moeten ons dan ook nog een beetje kunnen verwarmen, hé?

 

You May Also Like

"IMPRESSED" door 2EMPRESS

Het gaat hard voor Charline en Justine, de dames achter 2EMPRESS. Tomorrowland, Dubai, Mexico, ...

Nederlandse met de billen bloot rond de wereld

Je bent jong en je wilt wat! Dan kan een stevige aanhang op Instagram ...

Knappe Dutchies veroveren wereld met hun Harley Davidson

© ByMarlein Photography Vergeet het! Niet enkel stoere mannen cruisen op een Harley Davidson. ...

Hosting door Fraai