Kanji Sasoriza: speels, stout en aan onze tafel!

Was het de nogal unieke naam of waren het toch de expliciete foto’s die onze aandacht trokken? Geen idee meer, we zien zoveel passeren op een doordeweekse dag. Vast staat dat we vorige week in de auto zaten richting Kanji Sasoriza. Omdat met haar afspreken in de parenclub voor onze vriendinnen een no go was, besloten we het gesprek maar in de lokale koffiebar en volledig aangekleed te laten plaatsvinden. Soms moet je om het thuisfront gelukkig te houden, wat water bij de wijn doen. Maar wijn, dat dronken we!

Hoi Kanji, bijzondere naam trouwens, beschrijf jezelf eens?

Een partygirl/rebel, danseres in hart en ziel en een tikkeltje exhibitionistisch. Ik hou ervan om mezelf en anderen uit de comfortzone te duwen. After all:That’s where all the fun is. Beschaafd en met de massa meedoen is ook maar zo saai en fantasieloos. Beetje shockeren en maybe piss some small minded people of, haha. Nee hoor, de meeste reacties van mensen zijn leuk.

Zolang je vandaag maar je kleren aanhoudt, doe je vooral wat je wil! Ben je al lang met dansen bezig?

Ik ben al druk met dansen en performen sinds de basisschool eigenlijk. Het is flink op de achtergrond geraakt door sociale druk. Je kent het wel: studeren, huisje boompje, beestje blabla. Mijn ex stript en hij heeft me eigenlijk geïnspireerd om deze kant van mezelf weer meer te laten leven. Ik ben begonnen met wat gewaagde fotoshoots en dansopdrachten en langzaamaan volgt er meer spannends.

Kijk, soms deugt een ex toch nog. Waarom ben je ermee begonnen?

Tja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan,…

Ok, helder, maar je was eigenlijk jezelf aan het beschrijven…

Ik ben geboren in november en een echte schorpioen qua eigenschappen. Vurig en hartstochtelijk in alles waar ik m’n zinnen op zet. Niet onbelangrijk: ik heb een hekel aan inspiratieloze seks, haha. Daarnaast ben ik allergisch voor mensen met een dubbele agenda of leugenaars en daardoor kom ik eerst wantrouwend en afstandelijk over. Waar ik me niet in herken is het jaloers zijn…ik vind dat zo’n nutteloze eigenschap.

Daar sluiten we ons bij aan en ook de inspiratieloze seks noteren we. Heb je een persoonlijk levensmotto?

Dont study me, you won’t graduate 😉

Ach, ik was sowieso al geen held op school. Waarom moeten onze lezers je trouwens volgen op de social media?

Dat antwoord is simpel….als je een billenman bent dan 😉

Wij noteren: een flinke portie billen! Hebben die billen momenteel iemand om op te meppen?

Momenteel ben ik single. Voor mij moet een man een echte man zijn. Sportief, indrukwekkend en zelfverzekerd, maar wel zonder overdreven arrogantie. Loyaliteit vind ik heel aantrekkelijk. Een man zal me leuk moeten vinden om mij, niet om het beeld wat hij van mij heeft. M.a.w. me de ruimte geven in al mijn crazy eigenschappen in plaats van ze aan banden te willen leggen. If you can’t beat me, join me.

Bedoel je nu dat je man dan ook maar stevige billen moet hebben? Wij passen dan alvast! Soit, nog tips?

Haha, is hier een antwoord op te geven wat niet cliché is? Ik denk dat een vrouw behagen maatwerk is. Geef haar datgene waar ze als individu blij en gelukkig van wordt en niet dat wat de massa of bepaalde gedragsregels je voorleggen. Echter om dat te kunnen moet je je heel goed in iemand verdiepen en dat lijkt helaas niet iets van deze tijd/generatie.   

Maatwerk begot… En waar kunnen de mannelijke mannen je vinden?

Ik hou van afwisseling en heb niet 1 standaard uitgaansplek. Ik voel me apart genoeg ergens thuis als ik er ongegeneerd en schaars gekleed (bijv. mooie lingerie) heerlijk kan staan dansen en maf doen. Dan kom je qua goede sfeer toch al uit in bijvoorbeeld stripclubs, parenclubs of gerelateerde feesten. Maar ook daar mogen mensen wel wat meer in beweging komen! Oh ja en ik ben een sucker for Bacardi razz of baileys. Over gekke zondes gesproken.

Heren, allen naar de parenclub, daar is het te doen! Als laatste Kanji, tot waar reiken je ambities nog?

To live my crazyness to the max en bepaalde facetten ervan te exploiteren tot een passieprojectje voor mezelf.

Wel, wij gunnen je nog talrijke passieprojectjes, een billenman met bijhorende billenkoek en nog een fijn leven. Ben je niet van plan een voet in een parenclub te zetten? Volg Kanji dan alvast op Facebook of Instagram. Wie weet kom je er toch nog terecht…

Credits: Dirk Mol

You May Also Like

Curvy is the new skinny dankzij knapperd Bree Warren

Vergeet skinny…vandaag gaan we curvy…. Er komen de laatste tijd wel meer reacties op ...

Genieten van Chrissy Teigen…(nu het nog maar heel even kan!)

Nu het nog even kan? Jawel! Chrissy Teigen, wereldberoemd als fotomodel, actrice en presentatrice ...

Het mag iets ruiger zijn met model Laura Theys

Whatmatters gaat de stoerdere toer op vandaag. Een model met rosse haren én ballen ...

Hosting door Fraai