Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend wilt laten villen door Darth Vader moeten we eerlijk zijn en jullie nu vertellen dat Star Wars voor ons nu wel toffe dingen in petto heeft. Want, wat wij als mannen wel moeten doen, is onze baard trimmen of zelfs helemaal glad scheren. Tot op de dag van vandaag deden we dit met een Philips One Blade, maar de kans is reëel dat we onze collectie zullen uitbreiden met één van deze toffe machientjes…en geloof ons, dit is niet alleen voor geeks die dwepen met Star Wars! Bij deze…”Lads, join the Philips force en scheer je glad met legendarische Star Wars-iconen Premium technologie voor een krachtige en comfortabele scheerbeurt!”

Geavanceerde V-Track PRO-technologie voor een krachtige, comfortabele scheerbeurt

Philips introduceert een reeks iconische scheerapparaten geïnspireerd op Star Warnaar aanleiding van de nieuwe film Star Wars: The Last Jedi, vanaf 13 december te zien in de Belgische bioscopen. De limited editions maken onderdeel uit van een internationale samenwerking tussen The Walt Disney Company en Philips. Deze collectie is een unieke combinatie van cutting-edge technologie en nog nooit eerder vertoonde designs, gebaseerd op karakters uit de film.

Choose your side: ‘The Dark Side’ of ‘The Light Side’

Het scheerapparaat dat The Light Side symboliseert (SW7700) is ideaal voor de gevoelige huid. Dankzij de V-track Precision PRO-mesjes scheer je perfect glad zonder trekkend gevoel. Zelfs bij stoppels van drie dagen. De flexibele scheerhoofden – met vijf draairichtingen – volgen met gemak de contouren van het gezicht en de hals, waardoor de huid minimaal wordt belast. Huidirritatie behoort tot het verleden dankzij de speciaal ontworpen wrijvingsarme SkinGlide-ringen.

Het is verleidelijk om de weg naar The Dark Side ( SW9700) in te slaan… Je creëert je ultieme scheerresultaat eenvoudig met de drie verschillende scheerstanden: gevoelig, normaal of snel. Ook dit apparaat is voorzien van V-track Precision PRO-mesjes en bevat 72 zelfslijpende mesjes voor 151.000 trims per minuut. Geen enkel haartje blijft overeind, ongeacht lengte of groeirichting. De scheerhoofden bewegen in acht draairichtingen waardoor je 20% meer haar scheert met elke beweging, voor een ultra glad resultaat.

Last but not least: test de kracht van Poe Dameron’s X-wing fighter, R2-D2 en BB-8

Het X-wing fighter scheerapparaat (SW6700) met V-Track precision PRO en ContourDetect-scheerhoofden is uitermate geschikt voor iedereen met zware baardgroei dankzij 20% extra vermogen in de Turbo+-modus. Het rode X-wing symbool knippert tijdens gebruik.

De laatste twee scheerapparaten uit de serie zijn de SW3700 en SW5700, dé publieksfavoriet BB-8. Beiden bevatten het Philips ComfortCut-messysteem voor een comfortabele (droge) scheerbeurt. Daarbij hebben de scheerhoofden een afgerond profiel dat je beschermt tegen scheerwondjes.

Prijzen en beschikbaarheid

De Star Wars scheerapparaten van Philips zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en worden geleverd met een SmartClick-precisietrimmer (met uitzondering van de SW3700, die een uitklaptrimmer heeft). Klik hier voor meer informatie over deze limited edition Star Wars serie.

Prijzen variëren tussen €74,99 (Shaver 3000) tot €259,99 (Shaver 9000), niet verkeerd denken we! Wij gaan alvast eens horen of we er geen kunnen testen. Dus, mensen bij Philips, jullie weten ons wonen…Eindhoven – Antwerpen, Post.nl hoeft niet eens zover te rijden hé! Alvast merci! (We kunnen maar proberen!)

You May Also Like

Baudoin & Lange: loafers Belgian style!

Schoenmaker blijf bij je leest, alleen … in België zijn er niet gek veel ...

Whatmatters Bugdet BBQ-tip: De Buschbeck Kamado bij Lidl!

Ok, hoewel Frank, Sabine en David ons in het begin van de week nog ...

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

Hosting door Fraai