Hét kerstcadeau onder 30€: Mini Arcade Machine

Wij zijn volop onze kerstlijstjes aan het maken op onze redactie. Traditioneel gaat er daar dan ook elk jaar ook een kerstfeestje door. Het volledige budget gaat, voor zij die ons kennen, wel volledig op aan eten en vooral drinken, maar dat wil niet zeggen dat we niets voor elkaar kopen. We leggen het budget vast op 30€ en het mag niets met eten en drinken te maken hebben (dat gaat er die dag toch voldoende zijn).

Ik heb alvast mijn pakje voor mijn collega’s al gekozen. In tegenstelling tot vorig jaar, waar er onder de boom een bon lag van een massage bij de Thaise om de hoek (Patrice, hoe beviel het je?), ligt er voor zij die mijn naam trekken zowaar een Mini Arcade Machine voor het rapen.

De Mini Arcade Machine past met zijn afmetingen van acht op negen centimeter perfect in de hand. Ze is uitgerust met een 2.5 TFT-schermpje met antiglare screenprotector en bevat maar liefst 240 ingebouwde arcadespelletjes op. Samen met de drie AA batterijen die nodig zijn om het ding te gebruiken blijf ik net onder de 30€.

Ook goesting in zo’n fantastisch ding dat je uren speelplezier geeft? Bestellen kan HIER.

Oh ja, Patrice, ik weet dat je dit jaar eerder hoopt op een cadeau van Kevin, Mister C., Stefan of Louis maar dit cadeau zal je in tegenstelling tot vorig jaar jouw relatie niet kosten…(tenzij je ook hier meer aandacht voor hebt als voor haar).

 

You May Also Like

Vergeet de lucht, nieuwste drones doen het onder water!

Wij zijn nog maar net aan het leren vliegen met een drone in de ...

Hier is hij dan: De iPhone 11 (Pro Max)

Wat heeft Apple het laatste jaar allemaal stiekem geproduceerd? Hier het antwoord… en omdat ...

Hosting door Fraai