Genieten van Chrissy Teigen…(nu het nog maar heel even kan!)

Nu het nog even kan? Jawel! Chrissy Teigen, wereldberoemd als fotomodel, actrice en presentatrice mag zich voor de tweed keer opmaken mama te worden van een baby, gemaakt door niemand minder dan ‘All of me’ John Legend.

Dat ze dus wat raar en emotioneel reageert is daarom nu dan ook te verklaren. Eerder deze week maakte ze haar fans nog wijs dat ze last minute was opgeroepen mee te lopen in de Victoria’s Secret Fashion Show in Shanghai. Zo zette ze dit weekend een fictieve dag in de Chinese stad in scène, om nadien met een grappig filmpje aan te kondigen dat ze “de show gemist heeft”.

Soit, waar ze niet zo lang geleden wel vertoefde, was Zanzibar. Hier shootte ze voor de badpakkeneditie 2018 van Sports Illustrated. Wij zijn alvast benieuwd naar de foto’s, deze voorlopig nog zonder bol buikje.

You May Also Like

Nederlandse met de billen bloot rond de wereld

Je bent jong en je wilt wat! Dan kan een stevige aanhang op Instagram ...

Pussycat Nicole Scherzinger spat van het scherm

“Don’t you wish your girlfriend was hot like me” Tja, een vraag die we ...

Het Russische nieuws met Valeria Gavrilovskaya

Nee probeer deze tongbrekende naam maar niet uit te spreken, hou het bij Vally ...

Hosting door Fraai