Genieten van Chrissy Teigen…(nu het nog maar heel even kan!)

Nu het nog even kan? Jawel! Chrissy Teigen, wereldberoemd als fotomodel, actrice en presentatrice mag zich voor de tweed keer opmaken mama te worden van een baby, gemaakt door niemand minder dan ‘All of me’ John Legend.

Dat ze dus wat raar en emotioneel reageert is daarom nu dan ook te verklaren. Eerder deze week maakte ze haar fans nog wijs dat ze last minute was opgeroepen mee te lopen in de Victoria’s Secret Fashion Show in Shanghai. Zo zette ze dit weekend een fictieve dag in de Chinese stad in scène, om nadien met een grappig filmpje aan te kondigen dat ze “de show gemist heeft”.

Soit, waar ze niet zo lang geleden wel vertoefde, was Zanzibar. Hier shootte ze voor de badpakkeneditie 2018 van Sports Illustrated. Wij zijn alvast benieuwd naar de foto’s, deze voorlopig nog zonder bol buikje.

You May Also Like

Maxime Nova, van babymodel naar modelbabe (interview)

De in Nederland geboren en getogen Maxime Nova begon haar modellencarrière al op zeer ...

Het goud van The Black Tape Project!

Wie GOUD zegt, denkt in ons Belgenlandje meteen aan Bazart, of zijn wij de ...

Dit is het bloedmooi nieuw lief van Stoffel Vandoorne!

Nu we toch in Monaco zijn, kunnen we evengoed een beetje TV-Story en Dag ...

Hosting door Fraai