Een razendknappe babe die overweg kan met (voet)ballen? Maithé Rivera!

Heel veel WAG’s hebben we niet in ons kleine landje. Dus als we er eentje hebben, moeten we ze koesteren nee? Maithé Rivera deed niet alleen mee aan Miss België, ze werd ook wel eens met een voetballer gespot en meer nog: ze holt zelf achter een bal! Maithé moesten we dus wel eens in de schaar nemen en wat vragen stellen. Wij trokken naar Brussels Airport waar ze sinds kort aan de slag is als airhostess. Cabin Crew be seated, gordels vast en lezen/kijken maar.
Maithé, het woord is aan jou, wie ben je?
Ik ben Maithé Rivera. Zoals je misschien wel hoort heb ik Spaanse roots, mijn familie woont in Sevilla. Ik ben een sportief en gedreven persoon. Ik ben sinds dit jaar afgestudeerd als Business Support en ben net begonnen met een job waar ik vroeger al van droomde.

En wat mag jouw droomjob dan wel zijn?
Ik werk nu als cabin crew member (hostess) voor TUI. Ik hou van reizen dus het is een perfecte job voor mij. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Buiten werken doe ik ook nog fotoshoots en loop ik modeshows. Ik sport natuurlijk ook nog. Ik speel voetbal, ga naar de fitness en ga geregeld lopen. Zo’n 3 jaar geleden ben ik ook met atletiek begonnen. Ik loop zowel 800m, 1500m en cross. 

Ach zolang je niet van ons gaat lopen, doe je maar. Een voetbalster begot, wij melden ons alvast aan voor mandekking! Soit, dat modellenwerk stop je daar nog veel tijd in?
Ik doe nog heel wat modellenopdrachten maar door mijn werk heb ik nu wel minder tijd. We hebben soms moeilijke uren en combineren was niet altijd makkelijk. Jullie weten waarschijnlijk dat ik aan Miss België heb meegedaan? Een fantastische ervaring trouwens! Door Miss België heb ik zoveel bijgeleerd en ben ik doorgegroeid in mijn modellencarrière.

En wat was dan het meest bijzondere dat je door Miss België hebt meegemaakt?
Het meest bijzondere vind ik nog steeds de reis naar Kreta. Elke dag fotoshoots in het mooi weer. Dat was een top belevenis.
Dat doen wij ook, daar hebben we geen verkiezing voor nodig! Soit, heb je ook nog een quote voor ons waar je achter staat?
Stay positive, work hard & make it happen’ is mijn favoriete quote omdat ik vind dat gelukkig zijn en hard werken de sleutel tot succes is. Het is belangrijk om positief te staan in het leven en als je voor je dromen werkt komen ze uit.

We zullen het onthouden. Waarom ben je trouwens in godsnaam beginnen voetballen?
Heren, vrouwenvoetbal is een heel leuke sport. Het is leuk om met een team te trainen en overwinningen te halen. Sport is altijd al mijn ding geweest. Ik heb 11 jaar atletiek gedaan en vroeger ook sportschool. Ik zou me niet kunnen voorstellen dat ik geen sport meer zou doen.

Het is er in elk geval aan te zien! Ben je een bezig bijtje op de social media?
Ja, ik ben best wel actief op social media. Ik post heel verschillende zaken bv. Artikelen dat ik promoot, foto’s van mezelf, dingen uit mijn dagelijks leven. Ik vind het leuk om mensen te inspireren.

Maithé in de vakpers hebben we gelezen dat je wel wat voetbaltalent hebt weten te strikken in je netten. Heb je momenteel een vriend?
Nee op het moment niet. Voor mij is het belangrijkste dat mijn vriend mij kan laten lachen, eerlijk is en ook wat romantisch is. Hij moet ook bezig zijn met onze toekomst samen. Sportief zijn is ook een pluspuntje want dan kunnen we samen gaan lopen of fitnessen.  
Wij hebben vast nog wel een voetballer die interesse heeft! Reken maar op ons! Als laatste nog de volgende: heb je nog brandende ambities?
Mijn verdere ambities zijn dat ik mezelf constant blijf ontwikkelen en doorgroeien in mijn job en modellencarrière.
We wensen je het van harte toe en een nieuwe vent natuurlijk! Maithé’s avonturen in de lucht, op het veld en voor de lens meepikken? Volg haar op Facebook en Instagram. Zo kom je ook nog eens wat te weten…

Credits foto’s: Daniel Dedave, Kevin Vandenberghe, Bjorn Van Ryckeghem

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Rondingen die gezien mogen worden: Janine!

Instagram is een bijzonder fenomeen. We willen er al weleens jongedames benaderen die ons ...

Zenya Torfs is een knap snelheidsduiveltje

Knappe deernes, fitness en auto’s…met deze combinatie weten we alvast 85% van de mannen ...

Diepgelovige fotografe Miss België weigert bikini-foto's

Ze is diepgelovig, gelooft in God en de duivel, gaat elke dag naar de ...

Hosting door Fraai