Duitse blogster Caro Einhoff schittert in eigen badpakkencollectie

We worden de laatste tijd wel heel erg verwend door de mensjes van Hunkemöller. Is het geen shoot met het overheerlijk Nederlands topmodel Doutzen Kroes, dan zitten er wel andere lekker gifjes in onze mailbox. Deze keer is het de beurt aan de Duitse blogster Caro_e_, oftewel Caroline Einhoff voor de, ons dus, vrienden.
Met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram is deze knapperd dan ook een echte influencer. En je kan van een echte influencer spreken als je een eigen collectie hebt. Eerst en vooral, die had ze al, zij het een sportcollectie. Een lijn die overigens erg goed draaide, of zelfs nog steeds.


Voor Hunkemöller het sein om de samenwerking verder te zetten en ze ook voor 2018 een lijn te geven. En driewerf hoera voor ons mannen, zowaar een badpakkenlijn! Hunkemöller trok naar het zonnige Curaçao en schoot dan maar ineens een pak mooie beelden!
Meer weten? Surf dan naar www.hunkemoller.be/be_nl/blog/fashion/caro_e_-swimwear/ en lees het hele verhaal! Vergeet haar alvast ook niet te volgen op haar Instagram!

Credits: Hunkemöller
 
 

You May Also Like

Model gaat op bodypaint Tinder-date, kerel heeft niets door!

Wie durft nu nog zeggen dat een date op Tinder enkel dient om een ...

Café Costume et Magritte

‘Ceci n’est pas une pipe’, als je bij het horen van deze uitdrukking verdwaasd ...

Van 105kg naar 66kg naar Wereldkampioen? Fitgirl Sabine Veltman gaat ervoor!

Ok, we staan niet zo scherp meer als vijf jaar geleden maar onze redactie ...

Hosting door Fraai