Droevig mannennieuws: Kate Upton is getrouwd

Onze redactie is in diepe rouw. De vlag in onze broek hangt halfstok en zal daar de komende maand ook zo weerloos blijven hangen. De reden? Eén van onze droomvrouwen, het wulpse, rondborstige en goed-in-het-vlees-zittend-poepje Instagram-fenomeen met meer dan 5 miljoen volgers, Kate Upton, is in Italië het huwelijksbootje gestapt.

https://www.instagram.com/p/BQ5bJ3ojzdw/

We wisten dat het ooit zou gaan gebeuren sinds ze een joekel van een verlovingsring aangeboden kreeg maar toch, enigszins hoop je altijd dat er toch nog iets gebeurt waardoor ze voor ze naar het altaar wandelt, wegloopt. Niet dus! We zouden alleen maar kunnen hopen dat het huwelijksbootje het karakter van de Titanic krijgt maar zo zijn we nu ook niet. Liefde is ook elkaar durven laten gaan, bij deze, Kate Upton (of moeten we Kate Verlander zeggen nu?), Het ga je goed! Wij genieten alvast nog even van wat beeldmateriaal in de periode je nog bovenaan ons lijstje stond!

back in Fiji for #tbt #myback @yutsai88 @si_swimsuit

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

https://www.instagram.com/p/wm-Wx7ubmQ/?taken-by=daily_kate_upton

You May Also Like

De creatieve geest van Stefanie Rondelez

Sporadisch krijgen we bij Whatmatters wat kritiek te slikken. Eén opmerking die we geregeld ...

Waarom wij houden van Paris Hilton?

Naast een knoert van een verlovingsring heeft Paris wel degelijk nog een cadeautje gevonden ...

Wij zaten met DJ Zoey Hasselbank aan de knoppen

Of we vaak gesprekken aangaan met fictieve personages? Nee, niet echt, alleen met onszelf ...

Hosting door Fraai