Droevig mannennieuws: Kate Upton is getrouwd

Onze redactie is in diepe rouw. De vlag in onze broek hangt halfstok en zal daar de komende maand ook zo weerloos blijven hangen. De reden? Eén van onze droomvrouwen, het wulpse, rondborstige en goed-in-het-vlees-zittend-poepje Instagram-fenomeen met meer dan 5 miljoen volgers, Kate Upton, is in Italië het huwelijksbootje gestapt.

https://www.instagram.com/p/BQ5bJ3ojzdw/

We wisten dat het ooit zou gaan gebeuren sinds ze een joekel van een verlovingsring aangeboden kreeg maar toch, enigszins hoop je altijd dat er toch nog iets gebeurt waardoor ze voor ze naar het altaar wandelt, wegloopt. Niet dus! We zouden alleen maar kunnen hopen dat het huwelijksbootje het karakter van de Titanic krijgt maar zo zijn we nu ook niet. Liefde is ook elkaar durven laten gaan, bij deze, Kate Upton (of moeten we Kate Verlander zeggen nu?), Het ga je goed! Wij genieten alvast nog even van wat beeldmateriaal in de periode je nog bovenaan ons lijstje stond!

back in Fiji for #tbt #myback @yutsai88 @si_swimsuit

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

https://www.instagram.com/p/wm-Wx7ubmQ/?taken-by=daily_kate_upton

You May Also Like

Knap ding Chanty is veel meer dan Miss Bobo

Als er één modeshow is in Vlaanderen en bij uitbreiding gewoon Vlaanderen waar ze ...

Alexandra Blanckaert: Knapper en stoerder wordt het niet!

Hoewel ze nog maar in haar begin twintiger jaren is, draait ze precies al ...

Robbertje vechten met Kendall Jenner

We gaan er niet veel woorden aan vuil maken vandaag! Het was gisteren 4 ...

Hosting door Fraai