Diepgelovige familie van openhartige Josje moest niets weten van K3

We bekennen…hoewel we toch al een paar keer contact hadden met Josje, is het ons tot op de dag van vandaag nog niet gelukt een openhartig interview los te peuteren. Josje, wel wat gesteld op zichzelf komt dan ook zelden naar buiten met verhalen over het leven in en naast de spotlights.
 
Maar wat ons tot op de dag van vandaag niet lukt, lukt Erik Goens, met zijn ‘Die Huis’ wel! Hij nodigt vanavond Josje uit in zijn ‘Huis’ in Zuid-Afrika en geraakt (is het de locatie?) wel tot in het binnenste van haar ziel! Zo krijgen we vanavond een goedlachse, zelfs drukke viriele meid te zien die tegelijk momenten voor zichzelf neemt en reflecteert op het leven en haar carrière. In de 24 uur ze in ‘Die Huis’ zat, gaf ze zich naar eigen zeggen dan ook helemaal over.


Wat we allemaal te weten zullen komen? Wel, dat ze niet wakker ligt van de kritiek op haar nieuwe muziek, dat haar einde bij K3 de juiste keus was en dat haar diepgelovige familie tegen K3 was. Het geloof zelf is er nog wel. Op haar rechterelleboog staat psalm 139, vers 1 tot 3 uit de Bijbel getatoeëerd. ‘Heer, u kent mij, u doorgrondt mij, u weet het als ik zit of sta, u doorziet van verre mijn gedachten. Ga ik op weg of rust ik uit, u merkt het op, met al mijn wegen bent u vertrouwd.’
“Het is meer dan een tattoo. Het is zelfs mijn vaders handschrift. Op m’n 18de kreeg ik de Bijbel van hem, een hele mooie met gouden rand”, vertelt ze. “Als ik mensen zie creperen, doe ik daar iets aan. Dat zit in mij. Ik geloof dat we van nature allemaal met elkaar verbonden zijn. Dat vind ik liefde en dat is voor mij de betekenis van God.”

Wat we niet te weten zullen komen, is of ze dit Swoosh-teken nu effectief heeft staan…maar hé, misschien is dit wel een primeur voor ons!

Let’s try something different.😂 Repost @amin__ramzi @mariussperlich Via:@watts.on

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op


Credits: Instagram

You May Also Like

Interview: Ravissante Kinsey Wolanski wil doktertje spelen

141.000 volgers op Instagram…een aantal dat zeker als een komeet in de lucht zal ...

Gelekt: Eerste details Peaky Blinders seizoen 5!

Hoewel we nog zeker tot 2019 op onze kin moeten kloppen, konden we nu ...

Delina Haeck is het mooie ambitieuze meisje van een andere planeet

Schande schande en nog eens schande! Waar wij pretenderen dat wij het kruin van ...

Hosting door Fraai