DiCaprio episode 457…dit is zijn nieuw lief!

Bon, we zouden hier een wekelijks rubriekje van kunnen maken want als er ene dekselse rekel op onze aardkloot rondloopt die het ene na andere model op zijn degen rijgt, dan is het Oscar-winnaar Leonardo DiCaprio wel. Of er valt met onze Wolf of Wallstreet niet samen te leven of hij moet ze allemaal even snel inwisselen zoals hij dat ook met zijn ondergoed doet. In ieder geval, we kunnen niet zeggen dat het hier (alweer) om een mottige beer gaat.

Wassup girl

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on

Zoals het gaat met Hollywoodsterren, worden ze van kortbij gevolgd. Alsook afgelopen woensdag, toen Leonardo DiCaprio en model Sarah Snyder samen gingen dineren in New York. DiCaprio (43) zat met een zijn petje aan tafel met de 21-jaar jongere Snyder in Estiatorio Milos in midtown Manhattan.

Yea do dat shit sis

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on

Snyder, zelf niet onbekend met maar liefst anderhalf miljoen volgers op Instagram, werkt als model en poseerde voor Hugo Boss, Dolce & Gabbana,…maar werd eerder bekend omwille van haar (ondertussen op de klippen gelopen) relatie met Jaden Smith. Sappige Sarah vrijgezel? Daar had de hongerige Wolf wel zin in…dit wordt ongetwijfeld vervolgd…

Thought I told you I don't need you

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on

 
 
 
 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes Deel XIII: Sarah Mertens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Bloedhete Mathilde of sexy Pauline? Welk bolletje kleur jij vandaag rood?

Kiezen is verliezen… Zoals elke plichtbewuste Belg zijn we vandaag al vroeg uit de ...

Brooke Swallow en verder geen commentaar…

Soms zijn namen in real life grappiger dan je ze kan verzinnen. Soms blijken ...

Hosting door Fraai