De Pancor P02 bouwt voort op het succes

Waarom we weg zijn van Kickstarter? Omdat je er de leukste items op de kop tikt natuurlijk. Fijne horloges vind je er bij de vleet en meer nog Pancor is al aan zijn tweede toe. Ook de Pancor P02 is weer een fabuleus staaltje techniek dat je met plezier rond je pols hangt.

Voor een breed publiek

Het horloge schommelt met een kast van 42 mm en 12 mm dikte ergens tussen groot en klein en mikt dan ook op een breed doelpubliek. Saffier kristal, waterdicht tot op 100 meter diepte en een Miyota 9132 kaliber: dit schatje heeft alles wat je nodig hebt en zou je zo meer naar huis nemen.

Er is de keuze uit een volledig gepolijst exemplaar of een zwarte RVS-afwerking, geef ons deze laatste maar. Het horloge draait automatisch en er is de mogelijkheid om het met de hand op te winden. De Miyota biedt 40 uur reserve.
Met het horloge kan je gerust achter de vliegknuppel plaatsnemen, maar ook in de stad val je er niet mee uit de toon. Het horloge heeft diepte, Super-Luminova wijzers en nog heel wat andere leuks dat bijdraagt aan de cleane look. Maar bekijk het vooral zelf!

In principe worden er 400 van deze pareltjes gemaakt en is het niet de bedoeling dat er daarna nog bij geproduceerd worden. De campagne loopt nog tot eind november en het doel zal ongetwijfeld bereikt worden. Voor 293 dollar hang je dit exemplaar ergens in april rond je pols. Wij zijn alvast overtuigd.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zooltjes voor onder je blote voeten? Nakefit!

Niets zaliger toch dan op je blote voeten door het zand spurten of over ...

Nooit meer een gebroken scherm dankzij deze smartphone-Airbag!

Bestond dit maar eerder… Het is alsof onze handen constant ingezeept zijn. De keren ...

Overal snel een fijne espresso zetten: Simpresso

Dat we een zwak hebben voor koffie in alle mogelijke vormen, meer nog dat ...