De knappe hoofdtelefoons van Shinola

Ooit al van Shinola gehoord? Als je een lifestyle lover bent waarschijnlijk wel. Waar ze tot voor kort voornamelijk bekend stonden voor hun tassen en horloges, pakken ze nu voor het eerst ook uit met een hoofdtelefoon. Leder en staal in een fraai vormgegeven exemplaar, dat is wat je krijgt.

Simpel, maar knap

Compleet nieuw is audio niet voor Shinola, want eerder hadden ze ook al een draaitafel en speakers uitgebracht, maar nu is er dus de Canfield Headphone Collection. Wij vinden ze alvast heel mooi.

Je hebt een on-ear en een over-ear exemplaar, die tussen de 500 en 600 dollar schommelen en een goedkopere variant voor in de oren. De grotere exemplaren zijn verkrijgbaar in het zwart en cognac Ze zijn wel voorzien van een draad en ook Bluetooth is niet voorzien.
De hoofdtelefoons zouden garant staan voor warme mid-tonen, natuurlijke bassen en heldere hoge geluiden. Bovendien hoor je amper tot geen omgevingsgeluid. Hoge kwaliteit in een al bij al simpel design, soms moet het niet complexer zijn. Ze gaan ideaal samen met je laptop of smartphone.
Wil je ze op je oren? Bestellen kan het makkelijkst online, want hier in ons landje ga je ze moeilijk vinden!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

De Italiaanse passie van SONUS FABER

Een streepje muziek op tijd en stond, wie kan er zonder? Uiteraard verwachten we ...

Renard Watches: verleidelijk, gracieus en wild

We hebben best wel wat fijne horlogemerken in België, maar als we objectief en ...

Must do Lapland: Slapen in Game of Thrones-ijshotel.

Eerder deze week brachten we al redelijk slecht nieuws met de aankondiging dat de ...