De eerste 15 minuten Call of Duty zijn heftig!

Afgelopen week is Call of Duty: WWII eindelijk gereleased. Het sein om ons voor een dozijn uur op te sluiten, ons te voorzien van genoeg energiedrankjes (sorry mijnheer doktoor), 5 Dr Oetkers, 10 zakken chips en onze telefoon op vliegtuigmodus te zetten tot morgenvroeg…om dan na twee uur slaap het ritme gewoon te herhalen.
En of het de moeite zal zijn! Het eerste kwartier van de singleplayer kun je alvast hieronder even lchecken. Heftig, heel intens,…beter dan dit maken ze het niet! Wij voelen ondertussen ook dat de griep ons stilaan te pakken heeft. Misschien ineens een doktersbriefje voor een ganse week vragen?

You May Also Like

WOII wordt opnieuw decor van nieuwe Call of Duty

Grote gamers zijn we niet. Maar we bekennen, we gooien onze pedagogische en vaderlijke ...

Nike komt met een speciale sneaker voor gamers

Gamers opgelet, leg de controller even aan de kant en hol je naar de ...

Rij nu zelf de Isle of Man tegen 300km/u…zonder gevaar voor eigen leven!

We beginnen met een filmpje…  Heb je nu ook goesting gekregen om op ...