Converse x Taylor: Golf Le Fleur

Als een Amerikaanse rapper – Taylor – in dit geval en een sneakermerk (Converse) samenwerken dan kan daar wel eens een pareltje uit voortvloeien. Deze samenwerking mondde in ieder geval uit in een nieuwe collectie Golf Le Fleur. Of je er wild van bent, dat bekijk je zelf maar even.
 Het gaat alvast om een kleurrijke samenwerking, waar iedereen die zweert bij zwart en wit, barstende hoofdpijn van zal krijgen. De collectie zal bestaan uit schoenen, bombers, shorts en hoodies, zodat je alles naadloos op elkaar kan afstemmen. De sneaker zelf zal voor om en bij de 100 euro verkrijgbaar zijn in drie kleuren: solar power (geel), green jolly (groen) en vanilla.
Vanaf 2 november zou de collectie leverbaar moeten zijn, weet alleen dat we hier in België meestal wel een tikkeltje achterlopen.
 

You May Also Like

Whatmatters Vacature: Testen van droomjachten

1.163 euro per jacht…alsjeblief, dankjewel, graag gedaan!  Ons is altijd gezegd dat we een ...

Iedereen aan de kibbeling!

Kipling, ja dat was ons bekend. Het merk met het aapje staat in het ...

5 t-shirts die altijd kunnen

T-shirts en prints, eens je een bepaalde leeftijd bent gepasseerd, een gevaarlijke combinatie. Nu ...

Hosting door Fraai