Converse x Taylor: Golf Le Fleur

Als een Amerikaanse rapper – Taylor – in dit geval en een sneakermerk (Converse) samenwerken dan kan daar wel eens een pareltje uit voortvloeien. Deze samenwerking mondde in ieder geval uit in een nieuwe collectie Golf Le Fleur. Of je er wild van bent, dat bekijk je zelf maar even.
 Het gaat alvast om een kleurrijke samenwerking, waar iedereen die zweert bij zwart en wit, barstende hoofdpijn van zal krijgen. De collectie zal bestaan uit schoenen, bombers, shorts en hoodies, zodat je alles naadloos op elkaar kan afstemmen. De sneaker zelf zal voor om en bij de 100 euro verkrijgbaar zijn in drie kleuren: solar power (geel), green jolly (groen) en vanilla.
Vanaf 2 november zou de collectie leverbaar moeten zijn, weet alleen dat we hier in België meestal wel een tikkeltje achterlopen.
 

You May Also Like

Een badpak met borsthaar!

Trends komen, trends gaan, maar als deze doorbreekt dan is het einde helemaal zoek. ...

Comme des Garçons x Nike: een nieuwe collab!

De samenwerking tussen Comme des Garçons en Nike loopt al een tijdje. Terecht, want ...

Op je paasbest

MASON GARMENTS, een naam als een (paas)klok . Met de Tia Mid Cervo Yellow ...

Hosting door Fraai