Black Eye l pimp je smartphone met lenzen!

Ben jij ook volcontinu in de weer met je smartphone, op zoek naar de perfecte foto of selfie? Dan is de Black Eye zeker wat voor jou. Met de lenzen van Black Eye til je je fotografie naar een hoger niveau en steek je de vrienden en vriendinnen helemaal de loef af. Deze lenzen passen zowat op alle smartphones, maar ook op je tablet of laptop. Multifunctioneel dus!

Een massa lenzen voor de smartphone

Met de Black Eye Pro kit krijgt zelfs de meest veeleisende gebruiker waar voor zijn geld. Een 3x-telelens met hoek van 39° geeft je foto’s meer diepte. Zowel selfies als groepfoto’s komen perfect tot hun recht. En de macrolens met 15x-zoom legt elk detail bloot. Gewoon op je smartphone clippen en klaar.

Met de cinema-wide lens ben je perfect voorbereid op alle prachtige panorama’s en leg je ze ook haarscherp en in de volle breedte vast. De lenskap weert zonlicht en je kans de lens zowel voor- als achteraan op je lens clippen.

De handige Tripod is dan weer perfect voor de vloggers onder ons. Dit lichtgewicht gadget is de perfect compagnon als handvat, tripod of selfiestick. Perfect om je te volgen on the road en leuke content te schieten. Met de Bluetooth-schakelaar maak je ook makkelijk de perfecte kiekjes vanop afstand.

Bestellen doe je deze spulletjes online bij onder andere Bol.com.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Mancave Stuff: 'Between His Legs' is de fotoreeks die mannen boeit!

Wat een held, die Milan Goldbach. Deze creatieve Nederlander legt op spannende wijze Amsterdamse ravissante ...

Cristiano Ronaldo showt waanzinnig prijzig klokje om de pols

Een horloge op Champions League niveau… ’s Werelds beste voetballer, althans voor de niet Messi-fans, ...

Double Stitched, dubbel plezier

Nu vaderdag angstvallig begint te naderen en de gemiddelde zoon/dochter weer met de handen ...