Bepaal zelf de geur van je aromatherapie essentials l Rainpharma

Jezelf af en toe verwennen? Het mag en het kan. Daarbij komen de producten van Rainpharma bij ons in de badkamer alvast van pas. Als sinds 2016 komen deze rekels ook op de markt met Aromatherapy Essentials en deze lijn wordt nu uitgebreid met 3 nieuwe producten: Hosanna!

Aromatherapy Essentials Superior After Oil

Deze neutrale After Oil is een bijzondere, actieve variant op de RainPharma klassieker. Het brengt je huid in balans brengen en versterkt de huidbarrière.
Een kostbare mix van zuivere oliën uit amandelen, hennep, tarwekiemen, abirkozenpitten, avocado’s, macadamianoten, calendula, theunisbloem en bonen van de wonderboom zorgt voor een stralende, gezonde en gave huid.

Aromatherapy Essentials Precious Bath Oil

Pure verwennerij. Je huid wordt tegelijk gereinigd en intens gevoed. Nadien voelt ze zijdezacht aan en ben jij helemaal ontspannen. Wel opletten, voor je het weet is je vriendin ermee weg en dan ben je gezien.
Een mix van verzorgende oliën uit amandelen, avocado’s, calendula en druivenpitten geeft je huid alles wat ze nodig heeft.

Aromatherapy Essentials Professional Massage Oil 

Het toppunt van ontspanning? Een heerlijke massage. Deze professionele massageolie mis ideaal voor ontspannende, verzorgende of sportmassages. Dankzij zijn unieke samenstelling, is deze rijke olie tegelijk ook een luxe verzorging voor je huid. Wat ons betreft ga je er zelf mee aan de slag, maar anders zet je je vriendin maar aan het werk, wie weet wat komt er nog van…

De productjes kan je online bestellen, vinden in de eigen Rainpharma winkel en op nog wel wat andere plekken. De prijzen schommelen tussen de 29 en de 39 euro.

You May Also Like

Hoe lang moet een potje vogelen duren volgens vrouwen?

Ben jij toevalligerwijs ook zo een kerel die uren kan doorgaan. Eentje die blijft ...

Single Rudy op de bus:" Yes ze is er weer!"

Dan mag ik nog met het verkeerde been uit bed gestapt zijn, telkens als ...

Soepele spieren krijg je zo!

Genoeg is genoeg. Wij hebben op onze redactie de spieren van een houten Klaas. ...

Hosting door Fraai