Belfida l pure verwennerij uit een kaars!

Heb je nood aan wat tijd voor jezelf? Wie niet in deze hectische tijden! Een moment voor jezelf is exact wat Belfida – een gloednieuw Belgisch skin care label ontsproten uit de koker van Pieter Van Wilder – je garandeert.

Een kaarsje voor jezelf

Jaren aan proberen, testen en verschillende culturen ontdekken zijn er aan Belfida voorafgegaan. Omdat je lichaam je belangrijkste bezit is en alle aandacht verdient! De Belfida ME-CANDLE collectie biedt een luxueus skinfood ritueel voor dagelijks gebruik om lichaam & geest te voeden – allen gebaseerd op rauwe en natuurlijke ingrediënten. Kortom een momentje voor jezelf, als kan je vriendin, bijslaapje of vrouw er natuurlijk mee van genieten.

Ben je wel voor urban, ben je toe aan een sensuele touch en hou je van luxe? Dan is deze, al bij al kleine kaars, helemaal je ding. Het valt in niets te vergelijken met een gewone crème of lotion, maar ontdek dat vooral zelf.

De BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE is samengesteld uit hoofdzakelijk natuurlijke boters en pure essentiële oliën die allen specifieke gezonde & aromatherapeutische voordelen heeft ter bevordering van een vitale levensstijl. De collectie is opgedeeld in drie productthema’s dat we SENSUAL – PURIFYING en THERAPEUTIC noemen. Wat zoveel weldaad kost? 52 euro voor een kaars, alleen al de schitterende verpakking is het meer dan waard!

You May Also Like

Welk uur van de dag is ideaal voor een stomende sekssessie onder de lakens?

Voor ons is elke gelegenheid goed maar ja, wie zijn wij! Daar wij dus ...

Eden Hazard pakt uit met eigen Mercurial Vapor Flyknit Ultra

Eden Hazard is terug en hoe! Als hij ons nu ook nog de wereldtitel ...

Welcome in de tub!

Pluk die aardbeien uit de koelkast, glaasje champagne erbij en relaxen maar in die ...

Hosting door Fraai