Beauty & Brains…Amsterdamse Wiep heeft het helemaal

Wie aan een advocatenkantoor denkt, denkt vaak aan een stoffig bureau vol saaie boeken, wetteksten en brieven die je dertig keer moet herlezen zonder uiteindelijk de ware toedracht te hebben begrepen. Allez, zo ervaren wij in ieder geval de brieven die wij van de advocaat krijgen als we ergens ongewild één of andere copyright over het hoofd gezien hebben. Zijn wij blij dat we eindelijk ons beeld kunnen omvormen tot een frisse verschijning. Iemand als Wiep. Jullie denken alvast: “Wat heeft Wiep te maken met een advocatenkantoor?” Wel, lees (en vooral bekijk) onze ontmoeting met deze Amsterdamse…je zal wel weten waarom!

Wat een gekke naam…maar vertel eens, wie is Wiep?
Wiep, zoals de naam al wel zegt, happy little kid. Ik ben 24 jaar en ik werk bij een internationaal advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Ik werk hier als juridisch medewerker en als HR Assistant. In mijn vrije tijd blog ik en doe ik modellen-klusjes.

Zo hebben we je ook gevonden! Hoe lang ben je hier al mee bezig?
Als fashion blogster en af en toe modellen-klusjes ben ik aan het begin van de zomer van dit jaar gestart.

Ow, dat is nog niet zo lang! Waarom ben je ermee begonnen?
Ik ben begonnen met het posten van foto’s op Instagram. Dit viel in de smaak. Al snel sleepte ik hiermee modellenklussen en fotoshoots binnen en startte ik een eigen fashionblog op Instagram.

24 jaar is vrij laat om door te breken als model maar wat maakt dat jij dit nu wel kan? Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Heel cliché, ik maak content wat ik zelf mooi vind. Ik denk dat ik zelfverzekerdheid uitstraal en ik sta achter mijn eigen concept wat mensen denk ik kunnen waarderen!

Dat blijkt in veel gevallen ook de sleutel tot het succes! Heb je ook een persoonlijke levensmotto?
Pluk de dag! Geniet van elk moment en probeer alles wat je doet te zien als iets wat jij ‘mag’ doen en niet als een moeten. Sta lekker positief in het leven, dan is alles veel leuker!

En positief, dat zijn we! En van interviews met dames als jij, worden we alleen maar vrolijker! Je bent dus erg actief op sociale media…waarom moeten we je hierop volgen?
Dit vind ik altijd een vreselijke vraag! Haha. Je moet mij volgen als je vindt dat ik leuke content maak! En natuurlijk als je wat plekjes in Amsterdam wilt ontdekken 😉

Haha! Mooi meegenomen! Wij zijn wel eens meer te vinden in Amsterdam! Misschien kan je ons eens een dagje gidsen? Allez, als je mag van je vriend…trouwens heb je die?
Ik heb een vriend.

Hoe heeft hij je kunnen verleiden?
Haha dat is grappig, ik zag hem in het begin eigenlijk helemaal niet zitten. Toen ik met hem aan het Whatsappen was, vond ik z’n humor heel leuk. Dat kon ik wel waarderen. Toen heeft hij mij op date gevraagd en hij bleek in het echt ook zo grappig en ook nog eens heel lief te zijn. Hij heeft wel heel hard geprobeerd om mij op date te krijgen! Haha. Maar gelukkig is hem dat gelukt!

Kijk eens aan! De aanhouder wint! Heb je nog essentiële tips voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
Voor de mannen met een vriendin…je kan niet vaak genoeg zeggen hoeveel je van d’r houdt en hoe blij je met haar bent. Verder wees lekker jezelf en straal zelfverzekerdheid uit maar doe vooral niet teveel uit de hoogte. Ik vind het altijd heel leuk als jongens enthousiast zijn en weten wat ze willen en waar ze goed in zijn.

Kijk, daar hebben we wat aan! je vertelde al dat we je moesten volgen om de hotspots in Amsterdam te weten…kan je ook hier al een kleine tip van de sluier oplichten?
Ik woon zelf in Amsterdam, mijn favo restaurant hier is De Japanner! Ik hou echt enorm van Japans en Indisch. Mijn favo koffie tentje hier is De Wasserette. Wat betreft stappen ga ik het liefst naar een festival of gewoon drankjes doen.

Zondig je wel eens?
Haha ik zondig elke dag! Ik ben enorm fan van chocola, maar ik hou ook heel veel van snoepjes. En qua avondeten, I Loooooove hamburgers met curry, uitjes en mayo!

Vettige boel dus! Het is eens iets anders dan vegan! Een laatste vraagje voor we je hier aan de grachtjes laten gaan…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Dat vind ik een heeeeele goede vraag!

Zo zijn we dan…(zelfzeker!)
Ik zou het leuk vinden om later bij een modebedrijf te werken als recruiter of HR Adviseur.

Je gaat dat niet alleen leuk vinden, je gaat dat ook gewoon doen! Succes en wij blijven het alvast volgen! Wensen jullie deze knapperd ook te volgen? Doe dit dan op Instagram en Facebook! Het is de moeite…en wie ons kent, weet dat we hierover nooit liegen! 
Credits: Naomi Rader, shotbyrader

You May Also Like

Dag Moeder, Dag Moeder…

Neen, mensen die wat verstand hebben van voetbalgeschiedenis weten dat dit een uitspraak was ...

"Here comes the hot Maya Stepper" copyright Ini Kamoze

Rekels van onze leeftijd kennen vast wel het zinnetje: “Here comes the hotstepper”, een ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Laura Granja Oliveira

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...