Anders en exclusief reizen…vier Kerst in Groenland!

Vergeet kerstshoppen in Londen, de overvolle kerstmarkten in Duitsland, met de kerstmuts in bikini Kerstmis vieren op de Dominicaanse, of met de hele vrolijke bende in een houten chalet in onze eigen Ardennen…wil je echt exclusief zijn, dan vier je Kerst in Groenland.

Hoewel er ‘groen’ in Groenland komt, bestaat het land voornamelijk uit ijs. Maar op dat ijs is enorm veel te zien. Museums, fjorden en voor de meer avontuurlijke rekels onder ons, ijsvissen tussen de pinguïns en ijsberen? Bekijk het onderstaande filmpje en laat je alvast betoveren door dit prachtige land!


Credits: Pinterest
 

You May Also Like

Sex on The Beach? Dit kan het grapje kosten!

In sommige gevallen draai je gewoon de bak in…we hebben het dan niet over ...

Mannen opgepast…trailer van Fifty Shades Freed gelekt

Allez, uitgelekt is een groot woord. We wilden er gewoon een korte woordspeling aan ...

Reizen Matters…Daarom wil jij nu naar de Filipijnen!

De Filipijnen, iets in ons zegt dat dit enkel weggelegd is voor 50+’ers op ...

Hosting door Fraai