Anders en exclusief reizen…vier Kerst in Groenland!

Vergeet kerstshoppen in Londen, de overvolle kerstmarkten in Duitsland, met de kerstmuts in bikini Kerstmis vieren op de Dominicaanse, of met de hele vrolijke bende in een houten chalet in onze eigen Ardennen…wil je echt exclusief zijn, dan vier je Kerst in Groenland.

Hoewel er ‘groen’ in Groenland komt, bestaat het land voornamelijk uit ijs. Maar op dat ijs is enorm veel te zien. Museums, fjorden en voor de meer avontuurlijke rekels onder ons, ijsvissen tussen de pinguïns en ijsberen? Bekijk het onderstaande filmpje en laat je alvast betoveren door dit prachtige land!


Credits: Pinterest
 

You May Also Like

Heeft Sarinah Gitopawiro een zonde? Oh jawel!

Sarinah Gitopawiro…wat de achternaam al deed vermoeden, we hebben vandaag afgesproken met een knappe ...

Weet jij en je lief nooit welke film te kiezen? Hier is de oplossing!

Je kent het allemaal. Slecht weer, geen zin om nog de beentjes te strekken en ...

8 dingen die je als man alleen op wintersport doet!

De temperaturen zakken en zelfs in eigen land wordt er komende dagen zowaar weer ...

Hosting door Fraai