Anders en exclusief reizen…vier Kerst in Groenland!

Vergeet kerstshoppen in Londen, de overvolle kerstmarkten in Duitsland, met de kerstmuts in bikini Kerstmis vieren op de Dominicaanse, of met de hele vrolijke bende in een houten chalet in onze eigen Ardennen…wil je echt exclusief zijn, dan vier je Kerst in Groenland.

Hoewel er ‘groen’ in Groenland komt, bestaat het land voornamelijk uit ijs. Maar op dat ijs is enorm veel te zien. Museums, fjorden en voor de meer avontuurlijke rekels onder ons, ijsvissen tussen de pinguïns en ijsberen? Bekijk het onderstaande filmpje en laat je alvast betoveren door dit prachtige land!


Credits: Pinterest
 

You May Also Like

Lachen en dollen met dolle Ermelinda Skënderaj

Kerst en Nieuwjaar zijn voorbij, de meeste (op een paar kleine na) etentjes hebben ...

Pamela Anderson is back!

Neen, we hebben het niet over de nieuwe Baywatch-film die komend jaar onze filmzalen ...

De 10 duurste maagden die hun maagdelijkheid te koop aanboden

Je maagdelijkheid weggeven kan je natuurlijk maar één keer. Het is iets heel bijzonders, ...

Hosting door Fraai