Amberleigh West laat zich op Twitter van beste (naakte) kant zien. (NSFW)

Dit 26-jarig Amerikaans model was even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of the Month’. Na haar verkiezing tot Playmate, januari 2016, was het bij Playboy jammer genoeg gedaan ook even gedaan met naakte vrouwen. Gelukkig kwamen ze daar snel op terug.
Amberleigh hoopt dat haar Playmate ervaring haar acteercarrière een extra boost kan geven. Ze wordt wel eens uiterlijk vergeleken met Emma Watson en dit vindt ze totaal niet erg. ‘Het is mijn favoriete actrice, het doet mijn carrière dus zeker geen kwaad om op één van de mooiste en bekendste actrices te lijken.’ repliceert ze hierop.
Dat ze wel acteertalent heeft, kan je alvast terugvinden op het internet. Er bestaan namelijk verschillende filmpjes waarin ze al haar kleding ‘uitstript’. Vergeet Demi Moore, volgens ons is de kandidate voor de remake van Striptease gekend en hoeft men alvast geen casting te organiseren.
Oh ja, ze is te vinden op Instagram en Twitter. Daar de regels omtrent het verspreiden van naakt iets gunstiger (voor ons) liggen op Twitter, verkiezen wij deze!

You May Also Like

Nieuwe zomertrend: dames dragen bikini's ondersteboven

De temperatuur stijgt de dames naar het hoofd… Veel zotter moet het vandaag niet ...

Davinia Van Hauwaert geniet en neemt het leven in eigen handen!

Wat je doet als je 9 jaar in een relatie hebt gezeten en terug ...

Marisa’s wegen leiden naar… Rome (NSFW)

Geen geloofs- of politieke overtuiging gaat ze uit de weg… Nadat ze al eerder ...

Hosting door Fraai