Amberleigh West laat zich op Twitter van beste (naakte) kant zien. (NSFW)

Dit 26-jarig Amerikaans model was even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of the Month’. Na haar verkiezing tot Playmate, januari 2016, was het bij Playboy jammer genoeg gedaan ook even gedaan met naakte vrouwen. Gelukkig kwamen ze daar snel op terug.
Amberleigh hoopt dat haar Playmate ervaring haar acteercarrière een extra boost kan geven. Ze wordt wel eens uiterlijk vergeleken met Emma Watson en dit vindt ze totaal niet erg. ‘Het is mijn favoriete actrice, het doet mijn carrière dus zeker geen kwaad om op één van de mooiste en bekendste actrices te lijken.’ repliceert ze hierop.
Dat ze wel acteertalent heeft, kan je alvast terugvinden op het internet. Er bestaan namelijk verschillende filmpjes waarin ze al haar kleding ‘uitstript’. Vergeet Demi Moore, volgens ons is de kandidate voor de remake van Striptease gekend en hoeft men alvast geen casting te organiseren.
Oh ja, ze is te vinden op Instagram en Twitter. Daar de regels omtrent het verspreiden van naakt iets gunstiger (voor ons) liggen op Twitter, verkiezen wij deze!

You May Also Like

Speelvogel Sylvana de Jong is één en al positivisme

Yes, we mogen nog eens naar Amsterdam. Als er één hoofdstad is waar we ...

De nieuwste WAG in de F1: Jessica Gomes

F1-piloten en mooie dames…quasi een zekerheid Als er één wereldje is waar het bulkt ...

Single Yolanthe Sneijder, euh Cabau is nu begeerlijkste vrijgezel ter wereld

Een zeldzame kans door Wesley Sneijder gemist… Het is officieel, Wesley Sneijder (35) heeft op ...

Hosting door Fraai