Allemaal aan de wijn… en de yoga: DRUNK YOGA is de nieuwe hype!

Heb je als eens yoga geprobeerd? Ondergetekende wel en heeft nog nooit zoveel pijn gehad: tijdens, maar vooral achteraf. Mijn legendarische stramheid weet je wel… Nu voor de nieuwste trend, waar de vrouwenbladen niet meer over kunnen zwijgen, DRUNK YOGA, wil ik die pijn wel weer trotseren: het doel heiligt de middelen!

Wijn + yoga = flexibel & ongeremd

De hype komt uit Amerika en is ontsproten aan de koker van Eli Walker. Deze New Yorkse is een getrainde yogi. Elke zaterdag geeft ze les, maar dan wel met een open bar. Een instant succes en wij begrijpen volkomen waarom. Het moet niet altijd thee zijn als je naar de yoga gaat!
Waarom alcohol? Wel dit goedje blijkt de remmingen weg te nemen en daar valt wel iets voor te zeggen natuurlijk. Blijkbaar zou je minder gêne ervaren om met yoga te beginnen en alcohol zou je ook een stuk flexibeler maken. Wij zijn alvast benieuwd, ons maakt het zeker en vast minder stabiel, dat geven we je op een briefje.

Een uurtje yoga met onbeperkte voorraad wijn kost je bij Eli overigens 30 dollar. Geloof me, aan ons gaat ze haar broek scheuren en dat wil je natuurlijk vermijden bij yoga!

Deelnemen?

De Nederlanders onder onze lezers hebben alvast geluk, op 29 november gaat daar het allereerste Amsterdam Wine Yoga-event door. Nu wil het toeval dat wij er dan juist zijn… Girls Who Drink yoga zijn de organisatoren en sparkling wine is blijkbaar voorzien. Wanneer we in België overstag gaan, geen idee, maar we horen het wel!

You May Also Like

Wat kost 'Sex on the Beach' en wat zijn de risico's?

Meer en meer mensen beginnen onze mailbox te vinden. Best fijn eigenlijk. Zo kregen ...

BLOOMR Charcoal Coconut voor stralend witte tandjes

De onzuiverheden op je tanden beu? Dan is het tijd om aan de slag ...

Zo ver rijden mannen voor seks!

‘Jouw lul achterna hollen’…wie kent deze uitdrukking niet. Hol jij jouw lul wel eens ...

Hosting door Fraai