5 dingen die je nooit mag doen met borsten!

Eigenlijk zijn het er zes maar we gaan er vanuit dat de lezers van Whatmatters wel de juiste normen en waarden hebben om niet in het wilde weg bij wildvreemde dames aan ‘tettekereus’ te gaan doen. Bij deze willen we dan ook geen klachten in de vorm van #Metoo aan ons adres! Maar naast dit punt zijn er ook nog 5 andere turn-offs zijn die dames matig weten te appreciëren als je van plan bent met de liefdesballonnen te gaan spelen.

Niet claxonneren!

Een borst is geen claxon! Toeter dus nooit met een borst. Vrouwen kunnen het niet echt appreciëren als je aan haar borsten zit alsof je in een clown zijn neus knijpt. En nog minder als je er ook de geluiden van een toeter bijmaakt!

Niet te hard!

Borsten zijn gevoelig. Ok, in het heetst van de strijd mag het er ‘Fifty-Shades’-gewijs wel eens wat ruwer aan toegaan maar over het algemeen kan je ze best met enige zachtheid behandelen. onthou gewoon dat het geen sinaasappelen zijn die moeten uitgeperst worden. Dat doet pijn en pijn is dikwijls nefast voor het verdere verloop van het liefdesspel. Ok, er zijn uitzonderingen, maar toch…

Geen draaistop!

Bon, een borst is geen pot saus waar je twee handen voor nodig hebt om het dekseltje van de pot te draaien. Haar koplampen kan je niet vervangen, kapisch?

Voorzichtig met de tepels

Net als het claxonneren bij de hele borst, hoef je dit ook niet te doen met de tepel. Je zou een tepel net zo hard kunnen knijpen als een oma die in de wangen van haar kleinkind knijpt, maar weet dat het je buiten een plat hand op je eigen wang niet veel anders gaat opleveren.

Likken als Lassie

Het kan best heerlijk bevredigend zijn als een man haar borsten streelt met zijn tong maar let op, je bent geen hond! Lik haar borsten dus niet als een hond die tot op het laatste etensrestje de boel helemaal proper likt.

You May Also Like

De positive vibes van knappe influencer Cynthia Houben

De winter is onze redactie binnengeslopen. Na het vallen van de bladeren in de ...

Win Win Win 5 duotickets voor deze brute film: 'A Prayer Before Dawn'

Eigen aan woensdag… Filmkenners zitten elke woensdag op het randje van hun stoel. Dit ...

Knappe studente, die Marloes Slootman!

Dat de KU Leuven mooie studenten op haar campussen heeft ronddartelen hoef je alvast ...

Hosting door Fraai