Met DE SCHEERKIST heb je alles bij de hand!

’s Morgen sta je vaak met de kwast in de hand, althans dat mogen we hopen als je enige baardgroei hebt! Nu zijn er natuurlijk heel wat kwasten op de markt – en dan bedoelen we scheerkwasten – maar DE SCHEERKIST van Mijnbaard.nl biedt nog net dat tikkeltje meer. Wij zijn fan en daarvoor hebben ze ons nog geeneens moeten sponsoren.

Een kist met alles wat je nodig hebt

Wat je mag verwachten, een kistje boordevol scheerspullen waarmee je alles bij de hand hebt. Er werd gekozen voor de kwaliteit van Mühle, Duitse degelijkheid. De kist vergde maar liefst 2 jaar ontwikkeling, maar mag er nu best wezen, meer nog ze doet een tikkeltje nostalgisch aan. Uiteraard is deze kist enkel geschikt voor de natscheerder, pleur je elektrisch toestel maar weg!
Deze zwarte kist bevat een spiegel, kan perfect tegen vocht en je vindt er opberglades, een kwasthouder en rubberen voetjes. Deze kist plaats je het best in het zicht, zo kan je er nog mee uitpakken ook. De basisuitvoering is voorzien van een kwast, een ajuinstick, een scheermes, een RVS scheerkolom en een velours zak. Deze laatste gebruik je uiteraard om je kist mee te nemen als je dat wil.

De missie van de makers van deze kist is duidelijk: een scheerkist voor elke man. Daar kunnen wij ons bij Whatmatters alvast perfect in vinden. Gezien de kwaliteit van de producten en de kist lijkt ons de prijs van 249,95 euro best verantwoord. Als je niet wat kopen voor onze kerst, laat je vooral niet tegenhouden!

You May Also Like

Gedaan met je slechte wifi-verbinding!

Nu gaan we bij Whatmatters zelden tot nooit volledig door het lint, BEHALVE als ...

Whatmatters Real Estate: OMG is dit de ultieme Mancave?

En neem die ‘Oh mijn God’ maar redelijk letterlijk Definitie van deze mancave? Een ...

Voel je een speler van KRC Genk met WhatsApp live locatie delen!

De spelers van KRC Genk mogen dan wel gevolgd worden door de club, zelfs ...

Hosting door Fraai