2 spelletjes voor koude winteravonden…

Geen fluit te doen of nood aan wat ontspanning? Speel eens een spel! Wij selecteerden er alvast twee, waar je gerust een avondje mee kan vullen.

Vin Voyeur

Een spel met wijn? Wij doen mee! Met het bordspel Vin Voyeur leer je op een speelse manier heel wat over wijn en drinken is een must. Moeten we het nog eens herhalen? Wij doen mee! Dit spel speel je met maximaal 8 personen en neemt toch wel minimaal een uur of 3 in beslag. Je proeft zes wijnen en dit spel is dus perfect geschikt voor een avondje met vrienden. Misschien iets voor met oudjaar?

Smaak, kleur en geur spelen een belangrijke rol in dit spel van Nederlandse origine. Met dit spel willen de uitvinders de jonge wijndrinkers aanspreken en wat kennis bijbrengen op een leuke manier, zonder betweterig over te komen.
Eén klein dingetje? Momenteel is het spel nog niet verkrijgbaar, maar er loopt wel een crowdfunding. Die ziet er echter niet al te best uit op het moment, dus alle hulp is welkom. Steun dit project, wij willen wijnspelletjes spelen!

Escape Room: the game

Een ander spel dat op onze redactie belandde? Escape Room The Game. Waarschijnlijk ken je wel de Escape Rooms waaruit je moet ontsnappen. Dit is eigenlijk net hetzelfde maar dan in bordspel vorm. Met dit spel van Identity Games haal je 4 Escape Rooms in huis en ervaar je dezelfde spanning. Net als in ‘real life’ moet je ook hier raadsels oplossen en zorgen dat je binnen het uur ontsnapt.

Hou je van enveloppen openen, mysteries oplossen en stevig wat hersenwerk, dan past dit spel perfect bij je. Het spel is momenteel te koop bij onder meer Bol.com, Bart Smit en Intertoys.
 

You May Also Like

Coole wheels!

Nee, fervente skaters zijn we nooit geweest, onze motoriek weet je wel. Wat niet ...

Ga eens op STEP

Wild is mijn zoon van steppen, hij zou het ding overal mee naartoe nemen. ...

Papa geeft meer dan mama voor de Sint

En dan hebben we het niet over liefde voor het kind, op dat vlak ...

Hosting door Fraai