Tip: 23/11 Men only Night by Lingerie Flo (Westerlo)

We worden wel vaker uitgenodigd op toffe mannen-events. We moeten op onze redactie dan ook al eens meer dan eens onze agenda’s naast elkaar leggen en, helaas, soms dingen weigeren of een keuze maken. En wat zeggen ze van kiezen? Kiezen is verliezen. Gelukkig zijn er ook events waar wij als man niet eens naar onze agenda willen kijken en gewoon alles verzetten om ergens aanwezig te kunnen zijn. Een Men only Night, georganiseerd door een lingeriewinkel bijvoorbeeld. We horen jullie al denken…mannen en lingerie? Nadat we volgend bericht lazen, zeggen we volmondig JA tegen mannen en lingerie…

Bier, nachos en vuur, wat willen mannen nog meer?
Ooooh ja, een beetje bloot . ‘Men only’ Night.
Sorry dames, nu is geen Ladiesnight.
Donderdag 23/11 van 19u tot 22u, kunnen de mannen bij ons terecht voor pre-kerstshoppen.
We voorzien twee modellen, en jullie kunnen hen alles laten passen wat in de winkel hangt.
Sluit 2017 af met een knal en scoor al extra punten voor het nieuwe jaar.

Onder het motto, voor het voetbal moet je niet meer in Westerlo zijn, voor de lingeriemodellen des te meer zijn wij alvast aanwezig om al die modellen een kleedje te passen. Meer info (uur & adres) vind je op Facebook. Tot dan?

Credits: Pinterest

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Vlaamse Pareltjes Deel X: Charro Pyl

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Naaktmodel loopt enkel met likje verf door shopping center en niemand heeft het door!

Potverdekke…zelfs kenners als wij moesten toch een keer of drie kijken voor we effectief ...

Lekker dier Joanna Krupa helpt soortgenoten!

Mannen die wel eens door Instagram scrollen en knappe deernes volgen, zullen ongetwijfeld Joanna ...

Hosting door Fraai