Tip: 23/11 Men only Night by Lingerie Flo (Westerlo)

We worden wel vaker uitgenodigd op toffe mannen-events. We moeten op onze redactie dan ook al eens meer dan eens onze agenda’s naast elkaar leggen en, helaas, soms dingen weigeren of een keuze maken. En wat zeggen ze van kiezen? Kiezen is verliezen. Gelukkig zijn er ook events waar wij als man niet eens naar onze agenda willen kijken en gewoon alles verzetten om ergens aanwezig te kunnen zijn. Een Men only Night, georganiseerd door een lingeriewinkel bijvoorbeeld. We horen jullie al denken…mannen en lingerie? Nadat we volgend bericht lazen, zeggen we volmondig JA tegen mannen en lingerie…

Bier, nachos en vuur, wat willen mannen nog meer?
Ooooh ja, een beetje bloot . ‘Men only’ Night.
Sorry dames, nu is geen Ladiesnight.
Donderdag 23/11 van 19u tot 22u, kunnen de mannen bij ons terecht voor pre-kerstshoppen.
We voorzien twee modellen, en jullie kunnen hen alles laten passen wat in de winkel hangt.
Sluit 2017 af met een knal en scoor al extra punten voor het nieuwe jaar.

Onder het motto, voor het voetbal moet je niet meer in Westerlo zijn, voor de lingeriemodellen des te meer zijn wij alvast aanwezig om al die modellen een kleedje te passen. Meer info (uur & adres) vind je op Facebook. Tot dan?

Credits: Pinterest

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Sarah van der Meiren, voor ons alvast het nieuwste Top Model Europe!

“Het leven is geen ponykamp”…Sinds De Mol vliegt deze quote van de immer sympathieke ...

4 winterbars approved by Whatmatters

Ok, je kan op eender welke kerstmarkt jenever gaan hijsen, maar soms mag het ...

Hosting door Fraai