Slapen op het water in de geweldig shoal tent

Ben je wel voor kamperen, maar wil je daar dan ook écht een experience van maken? Natuurlijk kan je je tentje in de duinen van Bredene rechtzetten, maar dat soort van ervaring bedoelen we NIET. Wij hebben het meer over een drijvende tent voor op het water en dat is exact wat de SHOAL biedt.

Drijvend in een tent op het water

Heerlijk dobberend op het water op een zacht luchtbed, genieten toch? De muskieten die neem je er met de glimlach bij. De ontwikkelaars garanderen trouwens dat je tent tegen een stevig briesje kan en dat je heerlijk droog slaapt. Je wil natuurlijk niet midden in de nacht naar de kant peddelen.

Eigenlijk gaat het hier om een drijvende raft met een tent over. Het prijskaartje? Voor 1.499 dollar is de rivier, het meer of voor de waaghalzen, de oceaan, helemaal van jou. Met zijn 34 kg valt het geheel nog net draagbaar te noemen.

Ben jij klaar voor de outdoor experience? Bel ons, we komen het wel eens bekijken!

Bestellen doe je deze tent hier!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, ...

Veilig aan de slag met SEXTING

Sexting niets mee te maken? Wij zijn afgehaakt toen Tinder nog in zijn kinderschoenen ...

Binnenkort kan je groepsbellen met WhatsApp

Social Media…een stoomtrein die ondertussen volgroeid is tot een supersonisch snelle TGV. WhatsApp, Instagram, Facebook, ...